Sziasztok! Budapesten és a környékén ismerkednék lánnyal, sportos fiatal férfi vagyok. Saját helyem van, de utazás sem probléma

Ma este? Van helyed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 05. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 13:50
Törölt felhasználó (4712635)

Gödöllőn szopnék
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok!
Hölggyel, párral szeretnék ismerkedni Budapest és környékén. 39 éves sportos, nem független srác vagyok.
Hölggyel, párral szeretnék ismerkedni Budapest és környékén. 39 éves sportos, nem független srác vagyok.
Gödöllőn szopnék

Sziasztok!
Ma délelőtt pár vagy hölgy Budapest és környékén, esetleg reptérnél?
Ma délelőtt pár vagy hölgy Budapest és környékén, esetleg reptérnél?
Április elején Tápiószecső és környékén csinos, bi hölgytagú párt, vagy 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Helyünk szállodában lesz...
Sziasztok! 15-16-án Budapesten ismerkednék, ápolt, jó fej diszkrét masszőr pasi vagyok, részletek privátban!
Sziasztok napközben esetleg nő vagy pár aki szívesen látna pasit?Gyál környékén elsősorban...
sziasztok szombaton megfordulunk szeged környékén szívevsen megismerkednénk szombat este másik pár esetleges négyes is szóba jöhetne
Sziasztok!
Úgy fest hogy szeretnénk női beszállót is keresni, és ez esetben is fontos lenne hogy lehessen vele beszélgetni. Kor nem számít illetve legyél maximum 175cm körül a testalkatod legyen vékony vagy normál. Női tagunk is érdeklődik a dolog iránt enyhe bi beleférhet bár ebben kezdő lenne. Szóval ha ezt lehet így mondani a férfi örömére és női bi tagunk bevezetésére keresnénk a megfelelő jelöltet.Ha lehet legyél pest megyei, utazni és fogadni tudunk.Diszkréció adott és elvárt.
Most csak szóló nő vagy esetleg pár leveleit várjuk.
M&J
Úgy fest hogy szeretnénk női beszállót is keresni, és ez esetben is fontos lenne hogy lehessen vele beszélgetni. Kor nem számít illetve legyél maximum 175cm körül a testalkatod legyen vékony vagy normál. Női tagunk is érdeklődik a dolog iránt enyhe bi beleférhet bár ebben kezdő lenne. Szóval ha ezt lehet így mondani a férfi örömére és női bi tagunk bevezetésére keresnénk a megfelelő jelöltet.Ha lehet legyél pest megyei, utazni és fogadni tudunk.Diszkréció adott és elvárt.
Most csak szóló nő vagy esetleg pár leveleit várjuk.
M&J
Sziasztok!
Párral vagy hölggyel ismerkednék Budapesten!
Párral vagy hölggyel ismerkednék Budapesten!

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

párt keresek hármasra ma estére XI. ker
Ebbe klubbos világba még csak most kacsingatok, nem igazán ismerek több helyet, 2x voltam gloryba persze van néhány egymást kergető meleg, de párok is megjelennek azért… Esetleg ajánlanál egy ,,jobb” helyet?
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 20:01

Hát ne haragudj de, aki magára igényes nem kifejezetten oda jár :( Érdemes minőségi helyeket látogatni és akkor mondjuk nagyobb lehetőséggel ismersz meg több mindenkit. Bocsi
Hát ne haragudj de, aki magára igényes nem kifejezetten oda jár :( Érdemes minőségi helyeket látogatni és akkor mondjuk nagyobb lehetőséggel ismersz meg több mindenkit. Bocsi
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 19:16

Sziasztok! Jön esetleg Hölgy vagy Pár Glory Cafeba ma este? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Ma este valaki ? Akar autos kaland ?
mackós srác ismerkedne,18ker bp
Sziasztok! Jön esetleg Hölgy vagy Pár Glory Cafeba ma este? 29 éves magára igényes pasi vagyok