Ma estére-éjszakára keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!!! BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE
Tudok menni!
Tudok menni!
Sziasztok!
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek az adatlapom szerint. 46 éves normális, hetero pasi vagyok. Helyem van a 11. ker-ben.
Sziasztok ma estétől gabalyodnèk párral , lánnyal Kiskunlacházán hely van egész Vasárnap reggelig is .
Sziasztok!
Úgy szeretnék puncit nyalni, hogy közben dugják! Fucklicking.
Budapest, Viber van, utazni tudok. Írjatok bátran!
Úgy szeretnék puncit nyalni, hogy közben dugják! Fucklicking.
Budapest, Viber van, utazni tudok. Írjatok bátran!
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi infok adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok!
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék alkalmi vagy állandó kapcsolat céljából!
Magán swinger összejöveteleken is szívesen részt vennék.
Ha egy jó adottságokkal megáldott odaadó,kényeztetni imádó pasit keresel/kerestek írjatok bátran!
A többi majd kialakul!
Üzenet módosítása
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék alkalmi vagy állandó kapcsolat céljából!
Magán swinger összejöveteleken is szívesen részt vennék.
Ha egy jó adottságokkal megáldott odaadó,kényeztetni imádó pasit keresel/kerestek írjatok bátran!
A többi majd kialakul!
Üzenet módosítása
Budapest és környékéről keresek, írj!
19/6-os vastag kemény farokkal keresek nőt vagy párt
MA?

Diszkrét pipa nálam Neked.

Ma este Budapesten heteró alapon párt keresek ! Feleséget, barátnőt kényeztetnék a 23cm es cerkámmal
Sziasztok. Észak-Dunántúli régióban mai naptól Vasárnap estig párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, 3-as vagy cuckold sex témában. Van tapasztalatom.
Ezen a környéken pihenő, vagy lakó párt szívesen meglátogatnék, utazás nem jelent gondot.
177/75, intelligens, ápolt hetero pasi vagyok, kérlek nézzetek adatlapot, Viber elérhetőség előny!
Ezen a környéken pihenő, vagy lakó párt szívesen meglátogatnék, utazás nem jelent gondot.
177/75, intelligens, ápolt hetero pasi vagyok, kérlek nézzetek adatlapot, Viber elérhetőség előny!
Sziasztok,
Párt keresek, akikhez hetero alapon csatlakozhat.
Párt keresek, akikhez hetero alapon csatlakozhat.
Férfias pasit keresek, akit izgat a popsi sex és lenne kedve nagyokat dugni egy csajos, igényes crossdresserrel, afféle szeretői viszonyban.. 30-40-es pasikat keresek. Budapest belváros…
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (02.23.án) !egész nap illetve este is megfelel.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Bp-n ma valaki?
Sziasztok.Szexpartner hölgyeket,párokat keresek Újpalotán és környékén.
Sziasztok ma estétől keresek párt, lànyt hellyel rendelkezem egèsz vasárnap reggelig is jò akàr. Írjátok privátban.
Sziasztok!
Hölgyek,párok swinger bulikat,társaságot keresek akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" ,tudnak vele mit kezdeni és nem csak írogatnak róla!
Hölgyek,párok swinger bulikat,társaságot keresek akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" ,tudnak vele mit kezdeni és nem csak írogatnak róla!
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Pest és pestmegyében gondolkodok....