Március 9.-én szombaton szervezünk kb. 50 fős swinger bulit, medencés party villában, ahol sok pár de szóló hölgyek és férfiak is lesznek jelen, vegyes de szűrt korosztály lesz várható, mindenkivel videóhívást tartunk, melyben mi is bemutatkozunk és így várjuk el fordítva is.
Minden mást privátban megosztunk szívesen. Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád.

Minden mást privátban megosztunk szívesen. Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád.
Pesten fogadnék párt ma este lakásomban.
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Február 22-től 28-ig keresek lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek.
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Diszkrét pipa nálam Neked.
Mostanában pár vagy nő?
28eves 180/85kg kék szemű barna hajú srác vagyok
28eves 180/85kg kék szemű barna hajú srác vagyok
Hali
Valaki van Alsónémedi és környékéről???
Valaki van Alsónémedi és környékéről???
sziasztok vane itt olyan pasi akit szinten izgatná a ket farok egyszerre a felesegeben?
Sziasztok.Keresem barátnőm,éden kertje kényeztetéséhez..
Vannak itt az oldalon olyanok akik nem csak pár órás felszínes, testi kapcsolatot keresnek hanem valami forróbbat, tartósabbat, hosszabbat, igazán túlfűtött - "mocskosat" ami a lelket is megmozgatja? Üzenetet írj/írjatok ha igen. Adatlapomon minden megtalálható.
Pesten fogadnék párt ma este lakásomban.
Sziasztok!
Heteró alapon ,budapesti párral ismerkednék!
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem...
Heteró alapon ,budapesti párral ismerkednék!
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem...
HATVAN-BUDAPEST +50 km sugaró kör, jövő hétre keresek olyan párokat, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Most hölgy vagy pár nem akar kiüríteni?
Sziasztok. Hölgy,esetleg pár hetero alapon? Gödöllő
Sziasztok! Nőkkel, párokkal ismerkednék a korosztályomban Budapest és környékén. Rövid vagy hosszú távú kapcsolatra egyaránt.
Holnap kora estére keresem hölgy partneremet pár kellemes órára. Helyem a reptérnél van. A továbbiakat megbeszéljük privátban.
Sziasztok! Kifejezetten sportos izmos férfit keresünk, 30 év felett!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Sziasztok szép estét kedves hetero lányok és párok!Mit szólnátok egy nem kamus igényes jófej pasihoz Cegléd Albertirsa Monor Vecsés Dabas Lajosmizse Budapest környékén

A ma este folyamán párral találkoznánk Budapesten.