Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet. Pár kép ízelítőül az adatlapomon.
Helyem van, utazni is tudok, akár hozlak-viszlek is
Helyem van, utazni is tudok, akár hozlak-viszlek is

Sziasztok, Lurdy Ház és környékén cumizna valaki-valaki?16 óra fele
Budapest és környékén keresek nőt, párokat. Írj!
hitelesebb lenne a sztori ha megneveznéd őket itt golden néven és ők is alátámaszthatnák a találkozót!!
(Ez egy válasz Tiltott gyümölcs-Tímeáék üzenetére (2024. 01. 30. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 30. kedd 08:41

Üdv Mindenkinek!
Ma abban a megtiszteltetésben van részem, hogy ÖRÖMMEL JELENTHETEM, hogy innen az oldalról ismerhettünk meg egy olyan PÁRT, akikről azt is írhatom, hogy TUDJÁK, MERIK, TESZIK!
Julcsi és Lali mindent meg is tettek, hogy hajnali 5-ig, gyakorlatilag majdnem ájulásig élvezzünk!
KÖSZÖNET!!!
Alig várjuk a jövő keddi újrázást, várom, hogy megint csurogjon a életnedv a combomon!
Még egyszer hálás köszönet!
Timiék!
Ma abban a megtiszteltetésben van részem, hogy ÖRÖMMEL JELENTHETEM, hogy innen az oldalról ismerhettünk meg egy olyan PÁRT, akikről azt is írhatom, hogy TUDJÁK, MERIK, TESZIK!
Julcsi és Lali mindent meg is tettek, hogy hajnali 5-ig, gyakorlatilag majdnem ájulásig élvezzünk!
KÖSZÖNET!!!
Alig várjuk a jövő keddi újrázást, várom, hogy megint csurogjon a életnedv a combomon!
Timiék!
Sziasztok 25 éves srác pesti talira érdekelne párokat lányokat?
180 cm 75 kg 19 cm intim, írjatok privitt

Üdv Mindenkinek!
KÖSZÖNET!!!
Timiék!
KÖSZÖNET!!!
Timiék!
Sziasztok!
Délelőtt szopnék korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Délelőtt szopnék korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
MÉÉG MINDIG AKTUÁLIS HÖLGYEK
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 29. hétfő 11:25

Napot
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke,
Akár Melóhelyeden Is megLátogatlak.!
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !
Sziasztok, Pest megyébn élő igényes pasiként keresnék párost vagy hölgyet. Utazni tudok bárhova. Igényes megjelenés, kreol bőr, barna szem, fekete haj...
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Szigetszentmiklóson szopnék
Diszkrét pipa nálam Neked. 11 ker
Szép napot mindenkinek!
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék!
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
Budapesten ,heteró pár játszótársa lennék!
Valóban nagy cerkával..
Budapesten ,heteró pár játszótársa lennék!
Valóban nagy cerkával..
Hello,
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok!
Napot
Sziadztok!
Hölgyel,párral szívesen ismerkednék!
Hölgyel,párral szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
Ma egy hölgy vagy pár a 15. kerületben, vagy környékén találkozna egy kedves 21 éves fiúval?
Bármire kapható vagyok.
Ma egy hölgy vagy pár a 15. kerületben, vagy környékén találkozna egy kedves 21 éves fiúval?

Bármire kapható vagyok.

Hellyel rendelkező masszőrt keresek