Sziasztok ma Budapesten nagy intimmel pasi a felesegem oromere ?
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt. Helyem van.
Volt már részem amatőr home video forgatáson,,hármasban és cuckoldban is.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt. Helyem van.
Volt már részem amatőr home video forgatáson,,hármasban és cuckoldban is.
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!!
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Pár, hölgy akihez csatlakozhatom ma dél magasságában? Pesten leszek átutazóban! Akár csak kukkolni!
Sziasztok!
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Szép Napot! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni az adatlapom alapján lehetőleg tartósabb kapcsolat kialakítása reményében!
Sziasztok! Holnap Budapesten Pasit keresunk a felesegem örömére ! Csak nagy intim !! 19 cm től felfele ! Helyed legyen
Budapesten van még valaki?

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
Holnap a Várpalota-Ferihegy-Veszprém útvonalon keresek kalandot. Szívesen csatlakoznék párhoz, szóló hölgyhöz. Kb 11-14 óra között.
Sziasztok!
Most szopnék korombeli srácot. Hely vagy autó szükséges.
Egészség és diszkréció alap és elvárt.
Most szopnék korombeli srácot. Hely vagy autó szükséges.
Egészség és diszkréció alap és elvárt.
Helló én várlak titeket!
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2024. 01. 27. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 20:10

Sziasztok! Ma estére keresünk valami programot, utazni tudunk, párokhoz , több férfihez is szívesen csatlakozunk!
26-29 éves házaspár vagyunk, szexi vörös feleséggel!

Sziasztok! Ma estére keresünk valami programot, utazni tudunk, párokhoz , több férfihez is szívesen csatlakozunk!

Sziasztok! Most Bp-n hölgy vagy pár fogadna ápolt, igényes pasit? 18/4 intim.
Pontosabban engem meglátogathattok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 27. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 18:40
Törölt felhasználó (4716735)

Sziasztok
Ma estére keresnénk párt párcserés szexhez!
Max 45 éves korig!
Óvszert nem szeretjük.
A hölgy tagunk szereti a lányos játékokat smile
Fogadni tudunk , utazni is pestmegyén belül vagy komárom esztergom megye!
Max 45 éves korig!
Óvszert nem szeretjük.
Szerintem sokan nagyon szívesen látogatnának még titeket magamat beleertve
(Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2024. 01. 27. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 14:03

Ma este ráérünk budapesten kit latogathatunk meg ?mi 40 es pár.
Sziasztok
Max 45 éves korig!
Óvszert nem szeretjük.
Max 45 éves korig!
Óvszert nem szeretjük.