Sziasztok! A hétvégén várom kedves hölgyek, és párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Közös szimpátia esetén várlak szeretettel! Várom leveled!

sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok esetleg vannak e itt akik esetleg ma este ra is ernenek?
Ma szívesen találkoznék párral, nővel!
Nèpliget?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Haveromékkal kimegyünk a reptérre. Hetero alapon . Párokat nőket
30-38 év közötti jól szituált, sportos testalkatú,sötét hajú nagyobb mérettel rendelkező srácokat keresük gang bangra kizárólag heteró alapon. Csak akkor jelentkezz ha van vibered és mersz is kamerán beszélni. Álmodozók kíméljenek. Jelentkezni privát üzenetben. Először egész alakos fotót kérünk, szimpátia esetén kamerán egyeztetünk.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Budapesten keresek hölgyet vagy párt aki ráérne a hétvégén. Sportos, magára abszolút igényes férfi vagyok. Ha érdekelne a dolog keress bátran, saját helyem is van ha számít

Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok. Ma este vagy hétvégén aki forró és hosszú estét szeretne? helyem is van de mobilis is vagyok. Adatlapomon minden megtalálható.
Ma este hellyel rendelkező két pasit keresek. Csak masszásra.
Ma este párhoz csatlakoznék Budapesten, kellemes élményekre közösen,
Hello,
Ma este Budapesten kalandoznék! Párokat szívesen kukkolnék, műpuncit dugnék!
Írjatok bátran! Viber van, utazni tudok!
Ma este Budapesten kalandoznék! Párokat szívesen kukkolnék, műpuncit dugnék!
Írjatok bátran! Viber van, utazni tudok!
Ma délután dugnék .. írjatok bátran
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Pesten töltjük a hétvégét. Igényes, az adatlapunkon leírt paraméterekkel, szimpatikus pasival szívesen ismerkednénk. Kérjük figyelmesen olvasd el az adatlapunkat, és csak akkor jelentkezz, ha mindenben megfelelsz az elvárásainknak! Akár klubba is velünk tarthatsz szombat este, de más programban is benne vagyunk szimpátia esetén.
Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Szopnék és dugatnám a popsimat ma este bp belváros
Sziasztok !
Kedves, figyelmes, a többes szexben tapasztalt srác szeretne párhoz csatlakozni a hölgy örömére, hosszú távra. Budapesten és Pest megyében. Kérlek olvassátok el a bemutatkozásomat.
Kedves, figyelmes, a többes szexben tapasztalt srác szeretne párhoz csatlakozni a hölgy örömére, hosszú távra. Budapesten és Pest megyében. Kérlek olvassátok el a bemutatkozásomat.