Izgalmas estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Akinek lenne kedve hozzá, azzal szívesen ismerkednék.
Sziasztok, Péntek (01.26) vagy szombat (01.27) napközbenre keresnénk izgalmas programot!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal akit izgatna +2pasi...
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal akit izgatna +2pasi...
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Szigetszentmiklóson szopnék ma! Helyem nincs de kocsi ok
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék egy érett hölgyet Budapesten vagy a környéken.
Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet. Pár kép ízelítőül az adatlapomon

Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Sportos kan keres privi

Sziasztok! Feleségemmel keresek harmadikat nő Személyében, illetve párokat is szívesen megismernénk ! Üllőn lakunk
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Mai napra péntek reggeltől estig bármikor jó (01.26) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Valaki Alsónémedi és környékéről közös hoki???
Sziasztok haverommal keresnénk most a déleőtt folyamán olyat aki ek van helye . Legfőképp szopatnánk. Budapest , Zugló
Sziasztok! Partnerem keresem kis kalandozáshoz ma estére,helyem van!
Diszkrét pipa nálam Neked. 11 ker
Sziasztok!
Valóban nagy cerkával, heteró alapon párt keresek ma délutánra
Valóban nagy cerkával, heteró alapon párt keresek ma délutánra
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi .
Szigetszentmikloson szopnék holnap napközben
sziasztok kecskemét körzetére eresünk péntekre párokat
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Kizárólag hellyel rendelkező jóképű ápolt pasik jelentkezését várjuk Budapesten vagy környékén! A pár hölgy tagja nagyon csinos.
Fontos, hogy legyenek arcos képeid itt az oldalon és adj meg viber vagy whatsapp elérhetőséget a privát üziben.
Fontos, hogy legyenek arcos képeid itt az oldalon és adj meg viber vagy whatsapp elérhetőséget a privát üziben.
Sziasztok !
Holnap (2024.01.26.-péntek) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Holnap (2024.01.26.-péntek) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !