Sziasztok! Tényleg EXTREM mérettel rendelkező férfit keresünk 3.-nak, hetero alapon a hölgy örömére. Min 21 cm max 35 éves korig. Ha magadra ismertél kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot privatban

Diszkrét cumi neked.11. ker

Sziasztok, 46 éves hetero pasiként keresek hölgyet. Találkozzunk és élvezzük

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
18/6 Ápolt normális jóképű férfi képekkel adatlappal ismerkedne párral,hölgyel akik szeretik,a hármas együttlétet,és valóban akarják! Nyitottak kedvesek,ápoltak,diszkrétek! Én is ilyen vagyok. Képeim adatlapom van fent,hogy könnyebb legyen a döntés.
Sziasztok.
Párokat,hölgyeket keresek
Hellyel rendelkezik Budapesten a dohány utcában.
Én 178cm 31 éves vagyok 80kg.
Párokat,hölgyeket keresek
Hellyel rendelkezik Budapesten a dohány utcában.
Én 178cm 31 éves vagyok 80kg.
Budapest és környékéről keresek adatlapnak megfelelően.
Köszönet Imrének is, aki a házigazda volt!
Kedves Juli/Karcsi, Jani/Ildikó és Józsi!
A tegnapi házibuli fergeteges volt, és Józsi, amikor állva, csók után felkapott, és úgy tette belém...wouuuu...Imádtam ahogy Ildikó beszappanozott a zuhany alatt és lemosta a jó adag spermát a testemről...
Ez a jó irány, nem link onanizáló netvirtuóz pasikkal órákigchatelgetni! Így érzem, hogy történt valami!
Pussz mindenkinek!
BÚÉK
Timi
A tegnapi házibuli fergeteges volt, és Józsi, amikor állva, csók után felkapott, és úgy tette belém...wouuuu...Imádtam ahogy Ildikó beszappanozott a zuhany alatt és lemosta a jó adag spermát a testemről...
Ez a jó irány, nem link onanizáló netvirtuóz pasikkal órákigchatelgetni! Így érzem, hogy történt valami!
Pussz mindenkinek!
BÚÉK
Timi
Fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek heteró alapon ma délután Bp-n és környékén. 50+ felettiek előnyben.
40-es, ápolt, potens pasi vagyok.
40-es, ápolt, potens pasi vagyok.
Valaki Alsónémedi és környékéről hoki???
Sziasztok nőhöz vagy párhoz csatlakoznék Gyálon és környékén!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Péntek (01.19.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Sziasztok bdsm érdeklödésű párokat lányokat keresek (én csak dom szerepbe vagyok )
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Sziasztok
Ma délelőtt- napközben keresek kalandot Délpesten, reptérnél
Ma délelőtt- napközben keresek kalandot Délpesten, reptérnél
Sziasztok mára keresnénk jatszotarsat pár vagy lány beszalloval Kecskemét körzetében írjatok
Sziasztok!
Most szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Hely szükséges.
Most szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Hely szükséges.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni,lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Budapesten keresek kalandot
8.kerben leszek szombatig. Párhoz csatlakoznék, vagy csoporthoz, de barmilyen otletet meghallgatok