Sziasztok!
Most szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Hely szükséges.
Most szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Hely szükséges.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni,lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Budapesten keresek kalandot
8.kerben leszek szombatig. Párhoz csatlakoznék, vagy csoporthoz, de barmilyen otletet meghallgatok

Sziasztok!
Ma este párokat kukkolnék Budapesten. Utazni tudok Viberem van!
Ma este párokat kukkolnék Budapesten. Utazni tudok Viberem van!
Sziasztok !
Valóban 23 cm es cerkámmal Feleséget kényeztetnék !
Csak heteró, csak Budapest!
Valóban 23 cm es cerkámmal Feleséget kényeztetnék !
Csak heteró, csak Budapest!
Penteken delelott holgyet, part kenyeztetnek. Akar csak maszturbalnek valaki elott. Buvohelyem van amennyiben szukseges.
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok.Hölgyek,Párok 15-kerületben egy kis kalandra valaki,valakik.50 es hetero pasi vagyok.
Ma estére keresünk egy kis autós kalandra vastag, méretesebb szerszámmal rendelkező biszex pasit orális játékra! Hellyel rendelkező jó méretű partner is szóba jöhet. Arcos és intim fotót fogunk kérni, a szimpátia és a kémia megléte miatt. Privátban keress! Hellyel rendelkező biszex párokkal is ismerkednénk!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Pest megyében ismerkednék hölggyel vagy párral.
Pest megyében ismerkednék hölggyel vagy párral.
Lanyok valaki Pest 15. kerulet egy kis kaland? Hely adott!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Csütörtök (01.18.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Hőlgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényesztetést!!!
sziasztok játszóárast keresünk lány vagy pár csatlakozásával
kecskémet környékén vagyunk elérhetők
kecskémet környékén vagyunk elérhetők
Sziasztok.
Feb.10.én szervezünk egy privát partyt valogatott jó fej vonzó párokkal!
Akik esetleg megunták a keresgélést és valós kalandot keresnek valóban csini párokkal,szívesen látjuk!Korosztály 25-50 év.
Helyszín Kecskemét.
Részletek privátban...
Feb.10.én szervezünk egy privát partyt valogatott jó fej vonzó párokkal!
Akik esetleg megunták a keresgélést és valós kalandot keresnek valóban csini párokkal,szívesen látjuk!Korosztály 25-50 év.
Helyszín Kecskemét.
Részletek privátban...

Budapesten kén utcában hölgyel - párral kalandoznék ma reggel - délelőtt!
Vastag markolható kitartó nagy intimmel !! 28 éves ápolt srác.
Vastag markolható kitartó nagy intimmel !! 28 éves ápolt srác.
Izgalmas estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Akinek lenne kedve, azzal szívesen ismerkednék.
Hölgyek, párok társaságát keresem. Szívesen maszirozok. Svéd, relaxáló. Csepel szigeten vagyok
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
Kedves párral szeretnék ismerkedni. 39 éves sportos, többesben tapasztalt srác vagyok.
Kedves párral szeretnék ismerkedni. 39 éves sportos, többesben tapasztalt srác vagyok.