Fiatal lány fenekét nyalnám sokáig. Olyat keresek, aki képes így maszturbálva több orgazmust is elérni. Idősebb kor sem kizáró és persze igénye szerint nem csak a fenekét nyalnám. ..
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további és egyeztetés levélben
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további és egyeztetés levélben
Sziasztok.
Akad ma valahol házibuli Pest megyében? 28 éves úrként csatlakoznék.
Akad ma valahol házibuli Pest megyében? 28 éves úrként csatlakoznék.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Alsónémedi és környékéről közös hoki???
Sziasztok. Ma vagy holnap este párral huncutkodnánk Budapest és környéke. Utazni tudunk. ÉRD pdivube
Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Csak perverz hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!Ma esti kalandra!!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!Ma esti kalandra!!
Adatlapunk alapján ismerkednénk legfőképp párokkal.
Privát üziket várunk.
Privát üziket várunk.
Sziasztok
Szombaton estére keresünk fiút,fiúkat.Korhatár max 26 èves kor ig.
Kizárólag heteró alapon ès Budapesten.
Szombaton estére keresünk fiút,fiúkat.Korhatár max 26 èves kor ig.
Kizárólag heteró alapon ès Budapesten.
Ma este kalandra valaki(k)?
BUÉK
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Holnap este párral találkoznánk. Helyünk van de utazni is tudunk. Kérem csak az keressen minket, aki komolyan gondolja. És nem hátrál meg. Köszönjük
Holnap este a Dreamland clubban leszünk! Igènyes, intelligens urak közeledèsèt szívesen fogadjuk főként a 28-45 korosztályból!
Sziasztok,31 éves pasiként szívesen ismerkednék párokkal Budapesten és környékén, biszexualitás iránt érdeklődöm

36 éves vagyok, magamra igényes. 18-40 íg ismerkednék. Nem akárkit keresek és nem bármi áron. Hosszú távra keresek.
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján útvonalon vagy azok közelében. MA délután vagy este !
420Imádok kényeztetni(is), spermás mellbimbók, punci...imádom ha egy Nőnek ketten is fokozhatjuk az élvezetét és csak annál jobban kívánja és annál jobban duzzad a farkam ettől az érzéstől...élvezés után is...imádok túl sokat adni és mindig többet...Amikor agyban is nem csak testben...Túlságosan is magával tud ragadni a vágy, az érzés, a mámor, az az érzéki de mocskos és vad kéj/"ösztön" és akkor órákon át.... Hasonló emberekkel ismerkednék akikkel működik a kémia...nem picit...nagyon

Egy alapos masszázsért cserébe természetben fizetnék - kit érdekelne pesten? valaki jó vastag farokkal - laza pasi?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma
Autós kaland is oké! Ma
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek. 46 éves hetero pasi vagyok, helyem van a 11. kerületben.