Sziasztok!
Ma délelőtt pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Ma délelőtt pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Sziasztok! Nőnapi esti huncutkodáshoz keresünk egy vagány belevallloooó laza párt Budapest és 100km körzetben. Utaznánk szívesen. ÉRD privibe
Sziasztok,
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk holnapi (azaz szombat) hármas-négyes kalandokhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Köszönjük, de egyéb elképzelés nem érdekes számunka!
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk holnapi (azaz szombat) hármas-négyes kalandokhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Köszönjük, de egyéb elképzelés nem érdekes számunka!
Nagyon Boldog Nonapot Holgyeim! Kinek adhatom at ma delkorul az ajandekjat Budapesten?
Sziasztok! Vasárnapra párokat keresnénk Budapest és környékén.
Helló Hölgyek
Mostanában egy laza kis Orál Kaland? Bp
Mostanában egy laza kis Orál Kaland? Bp

Pentek delkorul holgy vagy par Budapesten? Sportos tapasztalt srackent hetero es bire is nyitottan kalandoznek! Irjatok batran, ha talalkozni is mertek :P
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos (hetero férfi és biszex nő) párként keresünk csinos hölgyet vagy párt (18-45 éves korig), ismerkedéssel, beszélgetéssel összekötve, akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Utazni tudunk. Reméljük felkeltettük az érdeklődéseteket, a további részleteket privátban tudjuk megbeszélni. Csak hölgyek és párok jelentkezését várjuk! Köszönjük!

vastag farkú 40es férfi simerkedne + képeim adatlapon
Párok vagy lányok
)

Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Utazni tudok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Utazni tudok.
sziasztok feleseget hasznalnak kényeztetnek a ferje elott! Vannak e itt erre nyitott párok?
Sziasztok. Holnap estére programot, kalandot keresünk bpn
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Sziasztok! Holnap, azaz március 8 péntek délelőttre keresek, nőt vagy párt székesfehérvári lakásomra. Helyes, igényes pasi vagyok.
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
sziasztok szegeden leszünk szombat este átutazóba párokkal ismerkednénk esetleg lánnyal .......
Szexhaverom keresem Dunaharaszti környékén!
Kérlek a város túloldaláról ne írj! Továbbá akkor se, ha nincs képed.
Amire keresek: hoki, egymásnak verni, orál oda vissza!
Ha minden stimmel, szívesen találkozom
Kérlek a város túloldaláról ne írj! Továbbá akkor se, ha nincs képed.
Amire keresek: hoki, egymásnak verni, orál oda vissza!
Ha minden stimmel, szívesen találkozom
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Szigetszentmiklóson cumiznék ma
Sziasztok!33 éves, önmagára igényes férfi vagyok. Szombat estére keresek a 25-40 közötti korosztályban hölgyet, párt! Helyem van, Pest megyében!