Sziasztok !
Ma este fogadnék hölgyet vagy párt.
Ma este fogadnék hölgyet vagy párt.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok,rendszeres havert keresek.Diszkréció,biztonság adott és elvárt.Helyem van Szentendrén.
Sportos bi uni srác vagyok,rendszeres havert keresek.Diszkréció,biztonság adott és elvárt.Helyem van Szentendrén.
Sziasztok. Dzivesen beszélgetnék párokkal hölgyekkel. Akár itt akár skypron.
Az esélytelenek nyugalmával!
Unalmas napjaimat tenném nem kicsit mozgalmassá! Csepel szigeten hellyel rendelkező nem kezdő konkrétan ijesztő kinézettel de nagyon barátságos lelkülettel keresek párokat lányokat ha lehet!
Janó
Unalmas napjaimat tenném nem kicsit mozgalmassá! Csepel szigeten hellyel rendelkező nem kezdő konkrétan ijesztő kinézettel de nagyon barátságos lelkülettel keresek párokat lányokat ha lehet!
Janó
Reggeli találkozás többesben?

Sziasztok! Szilveszteri bulihoz keresünk párokat egy kis gabalyodáshoz.
Sziasztok!
Sexpartnereinket fogadnánk ma napközben!
33-43é ápolt,jóképű pasik vagyunk!BP.!
Sexpartnereinket fogadnánk ma napközben!
33-43é ápolt,jóképű pasik vagyunk!BP.!
40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kielégítenék a következő napokban.

Én is….
(Ez egy válasz szentanna üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
nyalnék puncit..
sziasztok
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
biszex parokkal ismerkednek es csatlakoznek hozzajuk mindket fel oromere
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
biszex parokkal ismerkednek es csatlakoznek hozzajuk mindket fel oromere
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
Jo reggelt.
Ceglédi kórházba keresek ápolónőt hogy ápoljuk egymás vágyait.
Ceglédi kórházba keresek ápolónőt hogy ápoljuk egymás vágyait.

Most valaki hármasozni? Vagy több
Már vagyunk ketten

Már vagyunk ketten

Szilveszteri szexbulira keresünk fiatal-akár szűz fiút,fiúkat-,hogy felejthetetlenné tegyük az új év-és új életük-kezdetét!
Magunkról:Nagy korkülönbséges házaspár vagyunk, a lány 20 éves,vékony,magas,nagyon formás alkat,kis cicik,borotvált punci.Barna hosszú haj,barna szem.
Férfi tag teljesen hetero,40 múlt,magas,izmos alkat,barna haj,szem.
A hölgy részére keresünk kifejezetten szexéhes srácot srácokat,akiket betanítanánk a szex rejtelmeibe.
Lehet akár 2-3 fős baráti társaság is,ha nem tudjátok még,hogy hol Szilvesztereztek
Mivel a hölgy igazi szex,és spermafüggő-és tudjuk mekkora ajándék ez-így kérjük a 20 év feletti fiukat:hagyjátok meg a lehetőséget az igazi tapasztalatlanoknak,hagy legyen egy jó éjszakájuk!
Tehát 20 alatt keresünk,helyileg Hatvan,és 30-40km környékéről lehetőleg!
Magunkról:Nagy korkülönbséges házaspár vagyunk, a lány 20 éves,vékony,magas,nagyon formás alkat,kis cicik,borotvált punci.Barna hosszú haj,barna szem.
Férfi tag teljesen hetero,40 múlt,magas,izmos alkat,barna haj,szem.
A hölgy részére keresünk kifejezetten szexéhes srácot srácokat,akiket betanítanánk a szex rejtelmeibe.
Lehet akár 2-3 fős baráti társaság is,ha nem tudjátok még,hogy hol Szilvesztereztek
Mivel a hölgy igazi szex,és spermafüggő-és tudjuk mekkora ajándék ez-így kérjük a 20 év feletti fiukat:hagyjátok meg a lehetőséget az igazi tapasztalatlanoknak,hagy legyen egy jó éjszakájuk!
Tehát 20 alatt keresünk,helyileg Hatvan,és 30-40km környékéről lehetőleg!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Nahát… már szex sincs?
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2023. 12. 27. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 18:38

Ma este nálunk hetero alapon ? Simogathatod, taperolhatod ,nyalhatod párosunk hölgytagját, aki kiverné neked ! Csak privát üzenetet várunk !
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban.
Ma este nálunk hetero alapon ? Simogathatod, taperolhatod ,nyalhatod párosunk hölgytagját, aki kiverné neked ! Csak privát üzenetet várunk !
Ápolt, jó méretű férfit szopnék élvezésig ma Budapesten vagy szívesen csatlakoznék biszex párokhoz is, ahol szophatok-nyalhatok
Diszkrét, igényes, normális pasi vagyok, helyem is van Bp. északi részén.

Diszkrét, igényes, normális pasi vagyok, helyem is van Bp. északi részén.