12.28-án csütörtökön keresek Budapesten diszkrét szexre lányt. 40-es férfi vagyok.
sziasztok. Érzéki páros akik órákon át szeretnek élvezkedni? közös programok, intenzív lelkek?!

Kedves Hölgyek!
2 hónapja nem érintettem senkit és így ezáltal egyértelmű, hogy 2 hónapja a szexuális életem is 0.
Keresek egy hölgyet SZERETŐ VISZONYRA (hosszú távra) és olyan hölgyet, aki szintén hasonló dolgot keres és nem akar faszról-faszra járni…….
2 hónapja nem érintettem senkit és így ezáltal egyértelmű, hogy 2 hónapja a szexuális életem is 0.
Keresek egy hölgyet SZERETŐ VISZONYRA (hosszú távra) és olyan hölgyet, aki szintén hasonló dolgot keres és nem akar faszról-faszra járni…….
Isaszeg-Dány környékéről autós srác???
Privátba írj!
Privátba írj!
Helyem van, utazni tudj, nem most azonnal, hosszabb haverság, ennek tudatában keresek: férfias aktív bi pasit 40 felett, Eger és messzebbről is.
Sziasztok ma délután vagy este keresnék párt vagy lányt. Akár szex nélküli találkára is.lehet csak masszázs, simogatás vagy közös maszti de akár a hölgy is kiverheti ha csak ennyit szeretne. Lehet csak oral oda vissza vagy csak oda .de akár sex is. Várom leveleiteket.
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!
Sziasztok, hellyel rendelkező kulturált, ápolt és borotvált budapesti férfi fogadna biszex párt! .
Sziasztok.
Házaspárt keresek Bp
Házaspárt keresek Bp
Sziasztok!
21 körül szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
21 körül szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Én Kistarcsán keresnék ilyet!
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 12. 25. hétfő 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 25. hétfő 07:37

Jo reggelt.
Ceglédi kórházba keresek ápolónőt hogy ápoljuk egymás vágyait.
Ceglédi kórházba keresek ápolónőt hogy ápoljuk egymás vágyait.

Budapesten diszkréten meglátogatnék kiéhezett nőket, lányokat a héten.
Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Helyem van, utazni tudj, nem most azonnal, hosszabb haverság, ennek tudatában keresek: férfias aktív bi pasit 40 felett, Eger és messzebbről is.
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas és ami alakul????irjatok
Sziasztok!
Budapest,Pest megyében keresek párt hármas vagy cuckold szexre!Esetleg hölgyet (ha van itt olyan valóban)
Ha intelligens,extra igényes nagy farkú srácot kerestek,aki nem tűnik el hanem a megbeszélt időre el is megy,akkor várom leveletek!
Budapest,Pest megyében keresek párt hármas vagy cuckold szexre!Esetleg hölgyet (ha van itt olyan valóban)
Ha intelligens,extra igényes nagy farkú srácot kerestek,aki nem tűnik el hanem a megbeszélt időre el is megy,akkor várom leveletek!
Hááát! Nem sokáig vagyok itthon! Szeretném tartalmasan eltölteni! vigyor2 . Helyem van akár napokra! Megijedni nem kell, barátságos vagyok!
Van itt perverz pár vagy hölgy akiket meglátogathatok, találkoznának ma velem ? ? Autós kaland is oké!
Sziasztok. Mai nap folyamán keresném partnerem budapesten.
Hölgy vagy párok uzenetét cárom akik találkoznának is.
Sportos alkatu igényes normális srác vagyok
Hölgy vagy párok uzenetét cárom akik találkoznának is.
Sportos alkatu igényes normális srác vagyok