Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Aktiv férfit keresek ,használj kedved szerint
Karácsonyi estékre keresek egyedül élő férfias partnert.

Szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban.
Sziasztok. Duci, telt hölgy, vagy ilyen hölgytagú pár házibarátja lennék. Bp és környéke. Kitartó kemény farkam van, imádok nyalni, masszírozni tudok. Kor mellékes, ápoltság, higiénia fontos. N
Holnap, holnaputánra keresnék Budapesten olyan nőt, akivel kipróbálhatom az anális élvezeteket. Sajnos még nem volt benne sose részem, és szeretném még az idén kipróbálni. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Képek a profilon.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Sziasztok,
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szombatig keresnék Budapesten, kiéhezett feleségeket, akik fiatal faszra vágynak. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Képek a profilomon.
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok,
Kellemes kedd estét. Szívesen találkoznék párral, hölggyel, ha valakit érdekel,írhtna, szívesen ismerkedem.
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok, Párt masszíroznék Budapesten és környékén!

Szigetszentmiklóson holnap napközben leszopnék valakit
Kedves Hölgyek!
3. Kerületben és közelében (2, 4, 13,) keresek.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.
A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése, egymás vágyainak megélése egymással.
Nemcsak egy dugás amire vágyom....
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék a titkod.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Keress privátban!
3. Kerületben és közelében (2, 4, 13,) keresek.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.
A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése, egymás vágyainak megélése egymással.
Nemcsak egy dugás amire vágyom....
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék a titkod.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Keress privátban!
Még az idén, szombatig keresnék alkalmi partnert. Sportos, igényes 23 éves férfi vagyok. Szeretem az extrém korkülönbséget, és a szub nőket. Képek a profilon.
Szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban.