Sziasztok! most valaki szex nálam?

Törölt felhasználó (4608522)

Diszkréten nálam a profil alapján.
Budapesten kalandoznék, főleg a napközbeni találkák jók a részemről. Magas, igényes, potens, arcszőrzet nélküli férfi vagyok, aki imádja a többes játékokat, a kicsit extrém helyzeteket.
Ma estére keresünk haverommal párt vagy lányt.
Helyünk van de akár autóban is(kisbusz) megoldható (27-30 éves sportos srácok vagyunk, kék szem barna haj)
vibert megadom privátba vagy hangouts:
nagyt5292@gmail.com
esetleg skype
nagytamas9405@citromail.hu
Helyünk van de akár autóban is(kisbusz) megoldható (27-30 éves sportos srácok vagyunk, kék szem barna haj)
vibert megadom privátba vagy hangouts:
nagyt5292@gmail.com
esetleg skype
nagytamas9405@citromail.hu
Sziasztok!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma kora este!Bp.!Hely ok!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma kora este!Bp.!Hely ok!
Azsiai novel ismerkednek akik szeretik ha kényeztetik oket! Hely jo lenne utazni tudnek ha ugy alakul!
Sziasztok.
Ma Érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
Ma Érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
duci ,telt ,molett hölgyet ,vagy ilyen hölgytagú párt keresek kellemes együttlétekre.
Este mennék csajommal extrém perverz szexre. Olyan jelentkezzen, akinél erre van lehetőség
Párra ismerkednénk. Vedd figyelembe hogy isgyerekes pár vagyunk, igy a lehetőségeink az időben korlátozottak
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. 27 éves passzív vagyok. Hely vagy autó szükséges részedről.
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. 27 éves passzív vagyok. Hely vagy autó szükséges részedről.
Hétvégén mennék csajommal extrém perverz szexre. Olyan jelentkezzen, akinél erre van lehetőség
Ma este 22 órakor fogadnánk XI.kerületi lakásunkon hetero, nemdohányzó, 35 év feletti pasit hármas szexre. Csak privát üzenetekre reagálunk. Vastag farok előny ! Olvass adatlapot !
Budaörsön fogadnék (FFI) hölgyet, párt, kellemes estére.
Páros(Lány36+fiu37) nagy méretű vékony/sportos srácot keres. Hosszabb távú kapcsolat bonyodalmak nélkül.
Ma délelőtt 6kerbe 50 es nagymellűhöz megyek ,jöhet még valaki oda
Asszonyok lányok párok ?43 éves sportos jól tejelő kan keres privi
Sziasztok! 40-178-82, ápolt és igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy igényes hölgyet vagy párt Dabas, Bugyi környékén.
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Hétvégén mennék csajommal extrém perverz szexre. Olyan jelentkezzen, akinél erre van lehetőség