Hétfö délelöt nyalnék idöseb ápolt puncit budapestn
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Vérbőséget okoz, fokozza a vérzést pl
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
szia . tőlünk fiatalabb heteró férfival ismerkedünk csak heteró örömökre.
Szép vasárnapot mindenkinek. Keres valaki hetero pasit esetleg esti találkára? Utazni tudok.
miért ne lenne jó? nem betegség
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Piros betűs napok alatt nem igazán jó a masszázs .
(Ez egy válasz Fiatalhazasparrr üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 12:10

Sziasztok! Feleségemmel fogadnánk ma ESTE egy potens férfit, aki intelligens, normális, 3 gyerek miatt ritkán tudunk megengedni ilyet! CSAK MA! S az asszony piros betűs ünnepeket tölti, így egy oltári 4 kezes masszazzsal lépnénk meg, hálája jeléül végül meg fogja köszönni a szájával!
Kommunikáció Viber én. RÁCKEVE

Helló helló
Pesten ebben a remek időben hölgy egy kis orális játszadozásra Ma akár egy órán belül is.
Pesten ebben a remek időben hölgy egy kis orális játszadozásra Ma akár egy órán belül is.

Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???
Sziasztok!
Igényes, többesben tapasztalattal rendelkező budapesti srácként keresném párok társaságát a mai nap. Helyem Budapesten van, de természetesen utazni is tudok.

Sziasztok! Feleségemmel fogadnánk ma ESTE egy potens férfit, aki intelligens, normális, 3 gyerek miatt ritkán tudunk megengedni ilyet! CSAK MA! S az asszony piros betűs ünnepeket tölti, így egy oltári 4 kezes masszazzsal lépnénk meg, hálája jeléül végül meg fogja köszönni a szájával!

Valaki Alsónémedi és környékéről közös hoki dumcsi haverkodas????
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Kézi és orális kényeztetésre nyitott Bi Párral ismerkednék! Csak ilyen Párt keresek !!
Megbizhato diszkrèt FÈRFIT keresek

Egy megbízható, kedves, intelligens fiút keresünk házibarátnak, szigorúan 35 éves kor alatt.
Ha magadra ismertél, ne habozz! Előny, ha te is Pesten élsz, 180cm alatt vagy, és vastag szerszámod van.

Várjuk jelentkezésedet!
Ui.: Komolyan szeretnénk ismerkedni, a nagyszájú kalandorok kíméljenek!
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.