Dunaharaszti! Ma keresk bi fiút autós kalandra. Bisex ffi vagyok.
Belevalo diszkrét romát keresek esetleg roma párt.privátba keresetek.hivatásosak kizárva no anyagiak!!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Ma este autos kaland , valaki?
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. (Batthyány tér környékén lakom) Hely vagy autó szükséges részedről.
27 éves passzív vagyok.
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. (Batthyány tér környékén lakom) Hely vagy autó szükséges részedről.
27 éves passzív vagyok.
azsiai novel ismerkednék aki elhanyagolva erzi magat s szereti ha kényeztetik.
Sziasztok
Ma kora délután Budakeszi környékén leszek!
Szívesen találkoznék párral házaspárral akiket nem zavarna ha kukkolnám de igény szerint csatlakoznék hozzájuk!
Privát jelezz kérlek!
Ma kora délután Budakeszi környékén leszek!
Szívesen találkoznék párral házaspárral akiket nem zavarna ha kukkolnám de igény szerint csatlakoznék hozzájuk!
Privát jelezz kérlek!
szeximádó,hetero hölgyet keresek komolyabb kapcsolatra. alkat ,kor mellékes. Ápoltság,higiénia fontos. irj bátran.
lovagolni imádó csajszi van errefelé?

Péntek estére hölgyet vagy párt keresek egy kis szexi kikapcsolódásra! 7kerbe vagyok helyem van. Puszi puncik!!!
magas potens 40es pasi ismerkedne kedves hölggyel Budapestről
akár hosszú távra! képek adatlapon - szép napot

Budapesten helyel rendelkező bi fiút keresek
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok 03.05-re (szombat) keresünk párt! Fogadni nem,de utazás,vagy szállásfoglalás nem probléma! 4-es gabalyodás, párcserével, lányos játékokkal fűszerezve! Ha szimpatikusak találjátok az adatlapunk,várjuk a privát üzit! Sikeres keresést kívánunk mindenkinek! N&K
Ma este valaki kis kalandozas ?
Szép estét. Ma holnap holnap után lakással rendelkező pasiként csatlakoznék. Akár masszázs is.
Holnap reggel aktívkodnék!privit írj!
sziasztok feleseget dugnek a férje elott ha van ilyen pasi akit ez izgatná irjon!!
Sziasztok! Nagyobb intimmel rendelkezo pasit keresunk holnap estere a felesegem örömére! Helyunk van!

Holnap este ( csütörtök ) 20 órakor fogadnánk XI.kerületi lakásunkon hetero, nemdohányzó, 35 év feletti pasit hármas szexre. Csak privát üzenetekre reagálunk. Vastag farok előny ! Olvass adatlapot !