Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Megismerkednék olyan úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Kecskemét? Szopnèk ma
Szombat estére az az ma Késő délutánra párt vagy nőt keresek / keresünk haverommal
30 éves srác vagyok, kék szem barna haj, 180/87kg 22cm intim
Viber esetleg ?
Budapest és környékén
30 éves srác vagyok, kék szem barna haj, 180/87kg 22cm intim
Viber esetleg ?
Budapest és környékén
Kecskeméti valós házaspárként keresünk hasonló PÁROKAT Kecskemét-Budapest vonalon párcserés szex reményében.
Privát üzit várunk
Privát üzit várunk
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
vannak e erre fele olyan paik akit izgatná ha elotte használák dugjak a feleseget?
hely kellene utazni tunek
hely kellene utazni tunek
Sziasztok!
Kacsóh Pongrácn környéke most?..
Kacsóh Pongrácn környéke most?..
Sziasztok!
Ma estére keresek Hölgyet/Hölgyeket minden jóra, akik mernek találkozni. Helyem van Budapesten. Privizz ha érdekel
Ma estére keresek Hölgyet/Hölgyeket minden jóra, akik mernek találkozni. Helyem van Budapesten. Privizz ha érdekel
Sziasztok!
20-25é körüli lányt keresnék aki kedveli az érettebb,tapasztalt korosztályt!
20-25é körüli lányt keresnék aki kedveli az érettebb,tapasztalt korosztályt!
Sziasztok Dömsöd környékéről valakik esetleg?.?
vagy esetleg arcra mellre élvezésre is talizunk a leirtaknak megfelelő férfival!
sziasztok ma este 21:00-kor taliznánk egy 30-45 közötti értelmes intelligens,ápolt,tiszta pasival autós szopás céljából.Légy határozott,férfias,kommunikatív ha lehet.És ha kérhetem legyen méretes ami működik is.Ezzel a sok kamussal,vagy épp kisgyerekkel tele a padlás.Lassan a "férfiak"menstruálnak tiszta vicc.
Még 1 párt tudunk fogadni
23.kerület lidl körül valaki?

Sziasztok!
Sexpartnerem keresném késő délután..kora este!BP.!
Sexpartnerem keresném késő délután..kora este!BP.!
Sziasztok! Ma este szívesen kalandoznék párral vagy lánnyal, ápolt méretes hetero pasi vagyok többes tapasztalattal. Részletek privátban.
Sziasztok!
Baráti kapcsolatot keresek egy bi pár személyében.
49 éves vagyok.
Baráti kapcsolatot keresek egy bi pár személyében.
49 éves vagyok.
Sziasztok mai napon késő délután, este programot keresek hetero alapon!