M este / délután egyedül keresek párt vagy nőt !
30 éves jófej, laza hetero srác vagyok
kék szem, barna haj 22cm intim, utazni tudok
=) !
30 éves jófej, laza hetero srác vagyok
kék szem, barna haj 22cm intim, utazni tudok

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel ismerkedne sportosabb párok ill hölgyek kizárólag hetero alapon üdv P
Sziasztok,
Ma estére keresünk szimpatikus jó megjelenésű párokat Budapesten.
Helyünk van ! Éjfél körül jó a randi
!
Ma estére keresünk szimpatikus jó megjelenésű párokat Budapesten.
Helyünk van ! Éjfél körül jó a randi

Dányból keresek srácot: diszkréció maximális!!!!
Privátba írj!
Köszönöm!
Privátba írj!
Köszönöm!
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul
Ma este szívesen csatlakoznék Párhoz vagy Hölgyhöz.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Valaki szopatni szopni Pesten most v hej
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
Szombat este 40 es párként keresünk programot budapesten ha van ötleted írj nekünk és talizzunk.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztokma estére(péntek) keresünk párt vagy lányt
Szilvi ma este nem ér rá szóval legjobb haverommal keresünk
Heterok vagyunk
Szilvi ma este nem ér rá szóval legjobb haverommal keresünk
Heterok vagyunk
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!Jovohet hetfon szivesen ismerkednek parral. Holgy oromere,a swinger for youban.40 es igenyes kedves pasi vagyok,irjatok privatban,koszi.
(Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2025. 05. 23. péntek 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 23. péntek 05:44

Sziasztok.
Màjus 31.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Piliscsaba mellett!Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT,akár kezdőket is,52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban . .....
Màjus 31.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Piliscsaba mellett!Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT,akár kezdőket is,52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban . .....

Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi????
Kézi és orális kényeztetésre nyitott Bi Párral ismerkednék! Csak ilyen Párt keresek !!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék
Párhoz csatlakoznék