Estét Hölgyek
Ma esti kaland Pesten,akár Mostanában Is wink
Ma esti kaland Pesten,akár Mostanában Is wink
Szombat esti programot keresünk ismerkedés,akár extrákkal is,esetleg közös filmnézés,maszti.mi 40 es pár
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Budapesten és környékén ismerkednék párral heteró alapon.
29/F
29/F
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Valaki Alsónémedi és környékéről közös kaland???
Sziasztok, hölgyet keresek bp-en közös élvezetekre. 46 éves normális hetero pasi vagyok. Hely természetesen megoldható.
Sziasztok,
Mai nap estre keresek Nőt vagy párt akihez, akikhez csatlkozhatnék hetero alapon.
Bp., Pest megye.
Péternek hívnak és egy megbízható valós párt keresnek akár hosszabb távra, ha úgy alakulna.
Magamról röviden egyedülálló 29 éves hetero férfi vagyok 75 kg, sportosabb alkat.
Tapasztalatom van
Aktuális akkor írjatok.
Köszi
Péter
Mai nap estre keresek Nőt vagy párt akihez, akikhez csatlkozhatnék hetero alapon.
Bp., Pest megye.
Péternek hívnak és egy megbízható valós párt keresnek akár hosszabb távra, ha úgy alakulna.
Magamról röviden egyedülálló 29 éves hetero férfi vagyok 75 kg, sportosabb alkat.
Tapasztalatom van
Aktuális akkor írjatok.
Köszi
Péter
Sziasztok!
Most ráérő hölgy aki kényeztetésre vágyik lenne? Helyem 11.kerben van!
Puszi
Most ráérő hölgy aki kényeztetésre vágyik lenne? Helyem 11.kerben van!
Puszi
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. (Férfiak között csak orál lehetséges).Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma 16óra és 24 óra között (02.9.én) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok. Ma este vagy akar holnap valaki?
Sziasztok,
Párt keresnék a mai nap este, tapasztalatom van, többit privátban.
Bp, Pest megye
Koszi
Péter
Párt keresnék a mai nap este, tapasztalatom van, többit privátban.
Bp, Pest megye
Koszi
Péter
sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatna ha elotte hasznaljak dugjak a feleseget?
Most keres valaki?, Hölgy?Pár?
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok,diszkrét rendszeres szeretőt keresek,tiszteletben tartva a másik magánéletét.Hely adotr,érezzük jól magunkat
Sportos bi uni srác vagyok,diszkrét rendszeres szeretőt keresek,tiszteletben tartva a másik magánéletét.Hely adotr,érezzük jól magunkat

Persze
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 05. péntek 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 18:39
Törölt felhasználó (4703715)

Hello.
Ha van itt pàr !vagy szingli pasi .
Aki àpolt jó fej...nem 70èves ès alkesz...
Van autoja ès mobilis ha kell.
Irhat .korban 45èves limit .
Aki szimpi az gólt lőhet ...
Ha van itt pàr !vagy szingli pasi .
Aki àpolt jó fej...nem 70èves ès alkesz...
Van autoja ès mobilis ha kell.
Irhat .korban 45èves limit .
Aki szimpi az gólt lőhet ...