Sziasztok. A mai nap folyamán kb 15 óráig bezárólag helyet biztosítanék párnak érden. Mindössze nézni szeretnélek benneteket,illetve ha szerernétek több is lehetséges.
Sziasztok! Heti 2-3 nap ingázok Szeged és Budapest között. Útitársam, vagy útitársaimat keresem lányok/asszonyok, vagy párok személyében. Elvárás: beszélgessünk egy jót! Ha valakit érdekel privát üzenetben jelezze.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szép jó reggelt, Pest déli részén bármelyik nap vagy péntek délután-este Hungexpo környékén női szexpartnert keresek.
egy vastag farkat mostansag vki ?

Sziasztok 25 éves lánynak nagyméretű jóképű igényes fiatal srácot keresünk!!

Sziasztok!
GPS koordinátákkal fogom kezdeni. Nem szokásom, így most mindenkitől elnézést kérek.
Hatvan közeléből keresek egy aranyos normális párt, akivel áldozhatunk közösen a többes szex oltárán.
Komoly gondolkozással bíró, egymást valóban szerető partnerekkel szeretnék ismerkedni, akiknek már minimális tapasztalata azért van ezen a téren.
Olyanok írjanak, akik valóban mernek is találkozni.
Igyekszem aktívan sportolni, ápoltnak tartom magam. Illetve ilyen jellegű kapcsolatoknál diszkrét vagyok.
Hosszabb távra keresek egy párt.
Nem zavar, ha a páros férfi tagja bi. Ellenben én maradnék a heteroszexuális vonalon.
Ha van lehetőség 4-es is néha opció. Ez nálam is attól függ, ha éppen van párkapcsolatom nyitott -e a többesre.
S akkor is csak közösen keresünk partnereket.
Tehát diszkréció adott és elvárt.
GPS koordinátákkal fogom kezdeni. Nem szokásom, így most mindenkitől elnézést kérek.
Hatvan közeléből keresek egy aranyos normális párt, akivel áldozhatunk közösen a többes szex oltárán.
Komoly gondolkozással bíró, egymást valóban szerető partnerekkel szeretnék ismerkedni, akiknek már minimális tapasztalata azért van ezen a téren.
Olyanok írjanak, akik valóban mernek is találkozni.
Igyekszem aktívan sportolni, ápoltnak tartom magam. Illetve ilyen jellegű kapcsolatoknál diszkrét vagyok.
Hosszabb távra keresek egy párt.
Nem zavar, ha a páros férfi tagja bi. Ellenben én maradnék a heteroszexuális vonalon.
Ha van lehetőség 4-es is néha opció. Ez nálam is attól függ, ha éppen van párkapcsolatom nyitott -e a többesre.
S akkor is csak közösen keresünk partnereket.
Tehát diszkréció adott és elvárt.
28eves 180/85kg
Kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
Partnereimet keresem
Kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
Partnereimet keresem
Sziasztok,
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok,hely adott
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok,hely adott

Sziasztok!
Férfi részről bi párt fogadnék lakásomban! Megbizható, kulturált párt fogadnék diszkréten!
Hely adott Monor melett, esetleg ha úgy alakul csak nézem, segítek. Érinés, masszázs mind két fél részére.
Esetleg ha valamit kihagytam írjatok!
Köszönöm előre is.
Férfi részről bi párt fogadnék lakásomban! Megbizható, kulturált párt fogadnék diszkréten!
Hely adott Monor melett, esetleg ha úgy alakul csak nézem, segítek. Érinés, masszázs mind két fél részére.
Esetleg ha valamit kihagytam írjatok!
Köszönöm előre is.
Szép Estét! Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék!
Sziasztok! 23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve hölgyekhez. Ha akár csak egy erotikus masszázsra vágysz, vagy jól esne egy orális kielégítés, írj nyugodtan
Tele a farkam! Valakinek nincs kedve jatszadozni vele amíg élvezek egy nagyot ! Sok jön és magamra akarok élvezni
kocsimban vagy nálad.

Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Ma este Budaörsön kalandoznék elsősorban nővel, párral.
Részleteket privátban, akit érdekel!
Részleteket privátban, akit érdekel!
Sziasztok,
December 8.-án szeretnénk először swinger klubba meni. Magával a swinger világgal már képben vagyunk, és több SIKERES éjszakát megéltünk más párokkal.
De ez más kávé ház.
Minden jó tanácsot szívesen veszünk, meghallgatunk.
Ezen kívül klubb ajánlásokat várunk.
illetve csatlakozni vágyó PÁROKAT is szívesen fogadunk !
Ilove2000.
December 8.-án szeretnénk először swinger klubba meni. Magával a swinger világgal már képben vagyunk, és több SIKERES éjszakát megéltünk más párokkal.
De ez más kávé ház.
Minden jó tanácsot szívesen veszünk, meghallgatunk.
Ezen kívül klubb ajánlásokat várunk.
illetve csatlakozni vágyó PÁROKAT is szívesen fogadunk !
Ilove2000.
Sziasztok!
Ezen hét második felére és az után levő egész hétre keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Ezen hét második felére és az után levő egész hétre keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Jó reggelt! Ma napközben fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn .Várom üzeneted!
Mostanában kezd nagyon izgatni az autós sex ,szívesen ismerkednék Kamion sofőrrel ,taxis ,fuvarozó, szálitó nem kövér férfival, én passzív vagyok meleg de nem Buzis ,átlagos normál férfi ,szopass a levét hagyd nálam a húst vidd az asszonynak .
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget