Valaki esetleg mostanában aki szereti ha sok jön és szívesen segítene rajtam? Fiú/lány/pár! Sok jön és magamra akarok élvezni!
kocsiban vagy nálad!

Sziasztok,
Maholnap csinálnék valamit, Budapesten/szűk agglomerációban, nyitott vagyok sok mindenre, de egyébként nem siettetek semmit, teljesen normális módon ismerkednék. Képekkel más platformon tudok szolgálni. Elsősorban hölgyhöz, párhoz gangbanghez csatlakoznék, de nyitott vagyok a cuckoldra is, és házibarát is szívesen lennék. Biszex lánypár egy álom lenne, de arra is nyitott vagyok, hogy srácokkal összebeszélnénk és szerveznénk egy bulit, többen több eséllyel csatlakoznának értelmes emberek is talán. Bi vonalon érdeklődöm csak inkább, mindenképpen kell nekem a női jelenlét ahhoz, hogy ki tudjam kényelmesen próbálni magam ilyen felállásban.
Fiatalos lendületem van, de ez nem a tapasztalat rovására megy. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy kifejezetten jó partner tudok lenni több téren is. Chates ismerkedés során korrekt vagyok, őszinte, ha találkára kerül sor egy jót és kellemeset minimum fogunk tudni beszélgetni, valami közösen megbeszélt progi keretében, és ha a hálóba terelődne a légyott, ott is megállom a helyem. Potens, sokáig bíró, erős orgazmussal, és a méretemmel sincsenek gondok. Írj üzit, hogy elkezdhessünk ismerkedni.
Maholnap csinálnék valamit, Budapesten/szűk agglomerációban, nyitott vagyok sok mindenre, de egyébként nem siettetek semmit, teljesen normális módon ismerkednék. Képekkel más platformon tudok szolgálni. Elsősorban hölgyhöz, párhoz gangbanghez csatlakoznék, de nyitott vagyok a cuckoldra is, és házibarát is szívesen lennék. Biszex lánypár egy álom lenne, de arra is nyitott vagyok, hogy srácokkal összebeszélnénk és szerveznénk egy bulit, többen több eséllyel csatlakoznának értelmes emberek is talán. Bi vonalon érdeklődöm csak inkább, mindenképpen kell nekem a női jelenlét ahhoz, hogy ki tudjam kényelmesen próbálni magam ilyen felállásban.
Fiatalos lendületem van, de ez nem a tapasztalat rovására megy. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy kifejezetten jó partner tudok lenni több téren is. Chates ismerkedés során korrekt vagyok, őszinte, ha találkára kerül sor egy jót és kellemeset minimum fogunk tudni beszélgetni, valami közösen megbeszélt progi keretében, és ha a hálóba terelődne a légyott, ott is megállom a helyem. Potens, sokáig bíró, erős orgazmussal, és a méretemmel sincsenek gondok. Írj üzit, hogy elkezdhessünk ismerkedni.
Sziasztok!Párral ismerkednénk Bp.és környéke.Átlagos szolid párral mi is ilyenek vagyunk.
Hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias aktív kandúr?
Sziasztok! Párt ismeretségét keresem akár hosszabb távra, enyhe biszex előny de nem feltétel! Belátható távolságon belül szívesen utazom.
Sziasztok,párokhoz csatlakoznék a mai este,enyhe bi dolgokba is benne vagyok! Szép napot mindenkinek.
Sziasztok,
34 éves sportos pasi idősebb párhoz csatlakozna mind két fél örömére!
Csak olyan párokhoz ahol a hölgy tag husis, molett, duci!
3.kerület és vonzáskörzete!
34 éves sportos pasi idősebb párhoz csatlakozna mind két fél örömére!
Csak olyan párokhoz ahol a hölgy tag husis, molett, duci!

3.kerület és vonzáskörzete!
Igényes potens férfi 50+os Párokkal ismerkedne (cuckold, creampie, bukakke, stb..stb.)
Sziasztok. Ma reggel szivesen találkozok párral vagy hölgyel
Potens mérettel rendelekzö 30 éves pasi vagyok
Potens mérettel rendelekzö 30 éves pasi vagyok
Sziasztok ma este szombaton . Swinger for you ba szívesen találkoznánk lánnyal párral.
Belevaló pasival taliznék ma este. Ha szereted adni a popsi szexet jelentkezz

Asszonyok lányok párok ?buli ?After ?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok
Ma estére keresnénk csinos lanyt part
Fogadni tudunk
Privatban
Ma estére keresnénk csinos lanyt part
Fogadni tudunk
Privatban
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt?
Ma este keresek aktív partnert Budapestről.
Hely szükséges.
Hely szükséges.
Ma este keresek aktív partnert Budapestről.
Hely szükséges.
Hely szükséges.
Magas sportos nagy méretű pasi Holnap párral ismerkednék Egerszalók saliris wellness részlegén.
Hello,
Budapesten ma párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!! Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Budapesten ma párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!! Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!