Párként keresünk párokat / nőket péntek/szombat estékre !
Budapesten van helyünk, de utazni is tudunk.
Lány:25év/170/52kg barna haj, barna szem, szép kerek cici
Srác: 29év/180/85kg, kék szem barna haj, 22cm intim
Budapesten van helyünk, de utazni is tudunk.
Lány:25év/170/52kg barna haj, barna szem, szép kerek cici
Srác: 29év/180/85kg, kék szem barna haj, 22cm intim
LAST MINUTE!
Hölgyeim, aki szeretné a Január 2. hetét meleg helyen, tengeren eltölteni, az nyugodtan írjon Rám privátban, és írok mindent!
Egyetlen költség-egy abszolút megfizethető- repjegy, onnan a hét totál költség mentes, a hajó és a kaja-pia adott már a részemről!
Hölgyeim, aki szeretné a Január 2. hetét meleg helyen, tengeren eltölteni, az nyugodtan írjon Rám privátban, és írok mindent!
Egyetlen költség-egy abszolút megfizethető- repjegy, onnan a hét totál költség mentes, a hajó és a kaja-pia adott már a részemről!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolás is szóba jöhet!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!Privát üzeneteket várok!!!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolás is szóba jöhet!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!Privát üzeneteket várok!!!
Estét
Mostanában Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Mostanában Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Szép Estét! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni !
Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj
Privátba írj
Sziasztok!
Jövő héten Ráckevén (Textimentes Szaunázás)egy fiatal pasit keresünk korhatár 25-37, magasság 180cm-től nem dohányzó sportos normál testalkatút!
Telefon szám kell!!! Privatban
Jövő héten Ráckevén (Textimentes Szaunázás)egy fiatal pasit keresünk korhatár 25-37, magasság 180cm-től nem dohányzó sportos normál testalkatút!
Telefon szám kell!!! Privatban
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Valaki aki szereti ha sok jön? Most Budapesten! Nálad vagy kocsiban!
Sziasztok, bp-en keresek szexi ruhadarabokat kedvelő, belevaló hölgyet. 46 éves hetero pasi vagyok.
Ma este újra 3masoznánk Nagyfarkú shemale és uni bi pasi keres 3.nak uniszex fiatal max 35éves pasit.
Pesten 20 órától egész este.hely van
Pesten 20 órától egész este.hely van
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki????
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Délelőtt nyitott pár a Campona környékén?
Lassan, mélyen, érzékien szopnék, sok nyállal és nyalással egy ápolt, igényes, nagy farkú férfit. Akár többet is egyszerre.
Nagyon izgatna pár is vagy egy olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Nagyon izgatna pár is vagy egy olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Szét durran a farkam! Valakinek nincs kedve segíteni rajtam?nem árt ha szereted ha jön? Dunaplazanal kocsiban…
Sziasztok, csütörtök napközben Pesten leszek szívesen el tölteném azt a pár órát így párokhoz szívesen csatlakoznék.

Sziasztok.
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Keresünk biszex partnereket november 16 és 19 közötti Demjéni tartózkodásunk idejére a környékről! Szóba jöhet pasi, nő, pár...a lényeg, hogy mindenki mindenkivel alapon működjön a dolog! (Férfiak között csak enyhe bi!). Ezen az időponton kívül Budapesten is keresünk hasonló partnereket, akik hellyel rendelkeznek
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.