Sziasztok.Szexpartner hölgyeket,párokat keresekÚjpalotán és környékén.40 es ápolt diszkrét pasi vagyok.
Finom,szexi popsit dugnék az este folyamán. Pest és környékén. Menni tudok. Privátban írj.
Sziasztok, ma este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. 44 éves igényes hetero cuckold kedvelő nagy méretű pasi vagyok. privátban írjatok.

Szép napot ,párt keresek akár olajos masszázs is. És akár nálam is meg oldható
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget is..
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget is..
Kedves nőt vagy párt keresek, akiket érdekel egy 40-es sportos férfi!
vastag farkú férfi nőt, párt keres. ma este?
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
18-19-20. kerületben keresek elhanyagolt hölgyet holnapi napközbeni talira. Hely szükséges!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
sziasztok enyhe bi párokkal ismerkednek kivancsikodnek! Hely kellene utazni tudok
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Sziasztok!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
Afterezunk? Párok, csajok, valami light kis morzsaparty?

Sziasztok! Minket erdekelne a dolog. 43 es 48 eves, igenyes, full kezdo pesti par vagyunk. Szoljatok, ha erdekes lehet. Udv.
(Ez egy válasz nogradpar üzenetére (2023. 11. 04. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 04. szombat 13:35

Sziasztok Nográd és Pest megyében keresünk párokat 18-50éves korig csak egymás elötti szexhez elsőnek aztán meglátjuk. mi fogadni nem tudunk de utazni igen.alkalmazkodunk. női bi férfi hetero. Fiukat nem keresünk
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma!!
Autós kaland is oké! Ma!!
Sziasztok. Ápolt passziv srác vagyom. Elég sűrűn vagyok Budapesten. Valaki valamit összehozni?
Aki benne van valamibe irjon nekem privátba !

After?
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. finom
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. finom
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
40es 190/90 19/6 férfi keres kedves nőt, párt
Képek adatlapomon!