Kedves Hölgyek!
Akár rövidebb, de inkább hosszabb távra keresnék Óbudai Tattoo szalonba “játszó” partnert.
Zuhanyzó van, minden egyéb lehetőség van
Akár rövidebb, de inkább hosszabb távra keresnék Óbudai Tattoo szalonba “játszó” partnert.
Zuhanyzó van, minden egyéb lehetőség van

Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Az ünnepek alatt kényeztetésre vágyó magányos hölgy partneremet keresem Budapest közelében.
Szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban.
Sziasztok!
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Ma este szívesen vennénk bisex hölgy társaságát.Érden lakunk fogadni is itt tudunk.Minden megoldásra nyitottak vagyunk.
Sziasztok! 30-án estére keresünk egy bi pasit (pasik között csak orál) hármas játékokra. Merj fotót küldeni emailben. Nem viber, google chat stb! Email! Ha erre nem vagy képes, ne is írj! Tatán van helyünk!
Holnap este Aktív, férfi , kamionos , taxis és így tovább ?
Sziasztok.
Ápolt , 28 éves úrként keresek párt vagy akár bulit Pest megyében vagy Komárom megyében. Érettebb pároknak is örülnék..
Ápolt , 28 éves úrként keresek párt vagy akár bulit Pest megyében vagy Komárom megyében. Érettebb pároknak is örülnék..
Sziasztok!
Budapesten csatlakoznék párokhoz, illetve egyedül aló hölgyekhez! 29-éves vagyok! Tetovált piercinges , 180 cm magas, 70kg!
Budapesten csatlakoznék párokhoz, illetve egyedül aló hölgyekhez! 29-éves vagyok! Tetovált piercinges , 180 cm magas, 70kg!
Sziasztok.Ápolt,sportos testalkatú pàrral ismerkednék ma este Demjén termál tónál.
Sziasztok! Budapesten van mèg valaki?
Budapesten, esetleg Zuglóban van pár vagy nő? Aki szereti ha nagy és vastag?
28eves srác magyar srác vagyok
28eves srác magyar srác vagyok
Sziasztok! Nekifutok még egyszer, hátha akad itt mégis olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú (bár lassan betelnek a helyek), privát swinger buliban és még nem döntött, nem kötelezte el magát máshol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak valós (puncis), komoly jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!

Sziasztok ma estére keresek nőt vagy párt. Akár szex nélküli találkozóra is! simogatás, masszírozás esetleg hölgy elötti farok kiverés esetleg ujjazás vagy faszverés,esetleg orál vagy férjjel együtt csak ráélvezés,de akár szex is lehet rajtatok múlik várom a jelentkezést privátban. nógrád és pest megye MA este
Adatlapomon szereplők alapján keresek ma estére / éjszakára nőt v párt! Utazni tudok.
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Pesten fogadnék párt ma este.