Olyan pasit keresek aki szeretne szopatni vagy dugni egy 41 éves magas férfias pasit.alkalmi vagy rendszeres is lehet.anoním is lehet lakás gloryhole vagy maszkban.ha csak kivernéd előttem kézzel vagy műpuncimmal az is oké.síkosítós kézzel fejni is szeretek.hely van Bp.
Többen is lehettek
Többen is lehettek
Sziasztok. Szigetszentmiklóson szopnék! Viszonozni nem kell
Szia. Mit jelent a környék? Én szigetszentmiklós
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 14:06

Valn valaki a környékről???
ismi dumcsi haverkodás és majd alakul
ismi dumcsi haverkodás és majd alakul
Alsónémedi és környékéről valaki??????
Sziasztok.
Ma bi pár?
Fiatal uniszex biszex vagyok
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni tudok.
Ma bi pár?
Fiatal uniszex biszex vagyok
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni tudok.
Hétfőtől a hét minden napján délutàntól nudizàst,kedvelő pàrt fogadok telkemen a Tisza tónàl.Nudizás,napozás,hűsölès a medencében,szex.Hétvégén Szombaton újra többes buli.Nők,párok
Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok Siófokon 178 cm magas 90 kg ápolt igényes férfi vagyok szívesen ismerkednék találkoznék nőkkel padokkal, helyem van
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
17. és héten hétközben is tudunk ismerkedni ha az adatlapunkon leírtaknak mrgfelelő megkeresést kapnánk....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Délelőt pesten nőt dugok csatlakozik valaki harmast probálnék ki kezdő vagyok nagyon
Sziasztok! Szerda estére keresek párt illetva lányt akinek oenne kedve kalandozni, részletek privátban!
Csajok valaki kukkolna? Skype : live:.cid.cd234b8b0ca6bd22
Csajok valaki kukkolna? Skype : live:.cid.cd234b8b0ca6bd22
Sziasztok!
Augusztus 7-8 Herceghalmon nyaralunk korban alkatban hozzánk illő párokkal szívesen ismerkednénk.
Szóló pasik ne.
Köszönjük!
ZsuTi
Augusztus 7-8 Herceghalmon nyaralunk korban alkatban hozzánk illő párokkal szívesen ismerkednénk.
Szóló pasik ne.
Köszönjük!
ZsuTi

Sexpartnereim fogadnám most!Monor!
Hétvégére keresek kizárólag a barátnőm kényeztetésére egy beszálló srácot. Legyél vékony és nagy intim méretű.
Üzeneteket privátban várjuk.
Üzeneteket privátban várjuk.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok, Jövő hét csütörtökre (július 20.) keresnénk valami izgalmas programot közösen... Mi 41 és 43 éves barátok vagyunk, többesben némi tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné. Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk. Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van