Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehet.Várom üzeneted!
20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Gödöllőn kaland
Sziasztok! Lánnyal ismerkednék, szimpi párhoz csatlakoznék :P
Sziasztok!Párral ismerkednék ma ma Demján termál tónál.Napozás,fürdőzés,szaunázás....
Diszkrét cumi neked, nálam. 11. ker.

Amatőr fotós fotózást vállal (szóló, pár, többes) !
sziasztok. Nagy farokkal házibarát lennék.
2.kerben vagyok most autóval sexelnèk lenne valaki?
Budapesti hölgy szexpartnert keresek hétfő estére. Hely megoldott. A részleteket privátban megbeszéljük, belső leveleket várok.
Sziasztok! Éjjel esetleg egy kis kaland? Budapest és környékén lenne valaki? (Hölgyek, Párok) Kukkolás? Közös maszti? Cuckold? Dogging? Hármas? Írjatok!
13-ba vagyok most!

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Jövőhetén napközben találkozásra.. Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék ma.

Szép napot!
Ma este Budapesten párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Ma este Budapesten párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Csinos hölgy ( esetleg csinos hölgytagú pár ) akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Sziasztok ! Hölgyet keresünk hosszútávra …
Budapesti vagy pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék?