Budapesten ma keresnék szóló pasit vagy párt. Hely van, de utazom is, ha kell.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
sziasztok kit izgatná ha elotte dugják szopatjak meg a párjáz? hely kellene utazni tudnek
Szép Napot! Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Ma vagy holnap (péntek szombat) este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok, 46 éves hetero pasiként keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet közelebbi ismerettségre

Szopnék Bp.hely van ,ha kanos vagy írj
Sziasztok!Párral ismerkednék ma este,Demjén termál tófürdőnél.Fürdőzés,szaunázás,szex
Hölggyel,Párral!!!Sziasztok ápolt ,kedves jóképű férfi 18/6 intim mérettel ,bár e nemz tudom kinek mennyire fontos,ismerkednék hölggyel ,párral akik nyitottak egy férfi közeledéséhez,és szeretik a kellemes szexet. Nem egy alkalomra keresek partnert,partnereket,diszkréció adott,és elvárt. Képeim adatlapom van fent,ha tetszik,írjatok minden levélre válaszolok.
Sziasztok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése. Részleteket, feltételeket beszéljük meg prívátban. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot.
Mindenkinek nagyon kellemes ismerkedést kívánok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése. Részleteket, feltételeket beszéljük meg prívátban. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot.
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Lányok,párok egy kis hancúr..? Mobilis vagyok Bp.s környéke..
Xx, xxi ker ben keresek ma estere kalandot!

Sziasztok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Ceglédi párhoz csatlakoznék most cegléden.

Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Jó lenne már egy finom puncit nyalni...