Sziasztok! Ápolt, igényes és egészséges, mások által jó pasinak tartott harmincas, nem független férfiként keresek szexpartner(eke)t a mai napra. Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres összejárás lenne a legjobb. Sportos, férfias pasi vagyok (testszőr, szakáll van, de rendben tartva smile )
18/4 intim mérettel tudok szolgálni. Képeim vannak itt is, arcképet akkor mutatok, ha én is kaptam már. PÜ-ben vagy chaten is jelentkezhetsz. Hely kell, de autó van, mobil vagyok Bp és Érd környékén.
18/4 intim mérettel tudok szolgálni. Képeim vannak itt is, arcképet akkor mutatok, ha én is kaptam már. PÜ-ben vagy chaten is jelentkezhetsz. Hely kell, de autó van, mobil vagyok Bp és Érd környékén.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjátok bátran.
Sziasztok ma 11-14 között nőt keresek Soroksár Auchannál kalandozni!
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Péntek este közös farok kiverés, előny ha helyed van, illetve hölgy partnered előtt is mehet ha igény van rá.Nagykörös, Cegléd környéke, utazni tudok.
Sziasztok.Ma délután 13-14 óra körül szopatnék a Polusban.
Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek hölgyet vagy párt simogatásra ,masszázsra,farokverésre esetleg orálra vagy akár szexre pest és nógrád megye
Sziasztok
hétvégére keresek párt vagy egyedülálló nőt
Budapest és vonzáskörzetében
29 éves sportos nagyfarkú srác vagyok
180/85kg, kék szem , barna haj 22cm intim
hétvégére keresek párt vagy egyedülálló nőt
Budapest és vonzáskörzetében
29 éves sportos nagyfarkú srác vagyok
180/85kg, kék szem , barna haj 22cm intim
Sziasztok.
Keresek házibulit hétvégére Pest megyében vagy Budapesten. Érettebb párok társaságát kedvelem. (28F)
Privátban adok számot.
Keresek házibulit hétvégére Pest megyében vagy Budapesten. Érettebb párok társaságát kedvelem. (28F)
Privátban adok számot.
Valaki van Alsónémedirol vagy a környékről és szívesen ismerkedne dumalgatna és majd ami alakul?????
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Pesten kersek párt ma estére.Helyem van.
Valaki Alsónémedi és környékéről hoki szopatnek ?????
Sziasztok
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum.
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum.
Szigetszentmiklós környékén ismerkednèk. Skype van, fotóim illetve fotóink is vannak.
Sziasztok! Napközben várok hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom Üzeneted!
Keleti környékén Sos szexre keresek partnert
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjátok bátran.
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen.