Sziasztok ma valaki ?

Megint massage
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, van még valaki Budapesten?
Ma este újra 3masoznánk Nagyfarkú szexy ts csaj és uni bi pasi keres 3.nak aktiv pasit.
Pesten 8.kerületben egész este.hely van
Pesten 8.kerületben egész este.hely van
Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte használják dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Sziasztok,
Átlag feletti mérettel szeretnék hölgyel/ párral ismerkedni. Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Átlag feletti mérettel szeretnék hölgyel/ párral ismerkedni. Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Azt a párt keresem akivel itt pár napja beszélgettem. Sajnos akkor váratlanul megszakadt kettönk közti kapcsolat. A pár női tagja Veszprémben tanul a férfi tag Budapesten dolgozik. Férfit kerestek a nő örömére.
Szívesen találkoznék párral, hölggyel. Akinek lenne kedve ismerkedni írhatna vissza
Ma estére hellyel rendelkezőt keresünk
Gödöllő környékén szopnék nagy méretű pasit
Napot Helló
Mostanában hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. Liget -margitsziget Is
Mostanában hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. Liget -margitsziget Is
Puncit nyalnék most.
Pestit keresek
Pestit keresek
Sziasztok. Szopnék egy nagy teli farkat. Mai napon kocsiban vagy helyed legyen Fót és környéke.
Kedves nőt vagy párt keresek közös élvezetekre. Képeimet láthatjátok adatlapomon.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
vastag farkú (19/6) pasi ismerkedne

Mai napra szeretnek egy extrább többest. Ki leszek kötve, bejöttök a szobába megteszitek amit kell és mentek! Részletek privatban! Kaposváron lenne?