Sziasztok. Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral ismerkednék!
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Még keressük a ma esti partnerünket, aki teleélvezné hölgytagunk punciját ! Csak privát üzit !
Sub hajlamú ötvenes, jóképű, sportos pasiként olyan fiatal lányt keresek, aki elélvez a durva face-sittingtől. Viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, más igényem nincs, csak ha Neked is van. Fontos: intelligencia, diszkréció, vágy.
Sziasztok... Párokhoz csatlakoznék, bi érdeklődés is lehet... Hatvan és heves-nógrád-pest--jász megye környéke.. Viber jó ha van..
Vastag farkú pasi ismerkedne nővel, párral
írjatok

Sziasztok, a holnapi(09.05) vagy holnap utáni (09.06) nap folyamán hölgy vagy pár Budapest (környékéről is), ismerkedni, és szimpátia esetén esetleg találkozni is?

Sziasztok!
Kedves, intelligens párral szívesen ismerkednék.
Türelmes, udvarias, de határozott fiatal férfi vagyok. Több infó az adatlapomon.
Kérlek privát üzenetben keressetek, köszi!
Kedves, intelligens párral szívesen ismerkednék.
Türelmes, udvarias, de határozott fiatal férfi vagyok. Több infó az adatlapomon.
Kérlek privát üzenetben keressetek, köszi!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Monor -Cegléd felé, kanos, vékony, 25 év alattit fiú dughatna, akár most.
Sziasztok. Feleségem részére keresünk,tapasztalt, összeszokott ,2 vagy több pasis baráti társaságot privát szexbulira.Fényképet kérünk,privátban írjatok.
Köszönjük!
Köszönjük!
Sziasztok ma szívesen csatlakoznék párhoz vagy lányhoz Budapestten.
Sziasztok! Estére keresek partnert!
Sziasztok!16-a szombaton napközben kalandot keresek hölgyek vagy párok társaságában. Helyem sajnos nincs
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjátok bátran.
Vác?
Sexpartnereim keresném most!
Sexpartnereim keresném most!
Sziasztok! Akár hosszútávra is keresem nem szégyenlős, szexcentrikus hölgy partnerem Budapestről. Én 34 éves, nem dohányzó pasi vagyok. Vegyük fel egymással a kapcsolatot. Üdv.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.