Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem, párokhoz is csatlakoznék, semmi jónak nem vagyok elrotója!
Kereslek a profilom alapján
Sziasztok. Jövő hétre hétfő, kedd, szerda délután és este rá érek ,helyem is van gödöllőn. De utazni is tudok.
Keresek lányt, párt lehet bibpàr is.
Szexben nem sok mindent szeretek.
Nem a kor és alkat a lényeg hanem hogy élvezzük egymás társaságát.
Üdv Tamás.
Keresek lányt, párt lehet bibpàr is.
Szexben nem sok mindent szeretek.
Nem a kor és alkat a lényeg hanem hogy élvezzük egymás társaságát.
Üdv Tamás.
Sziasztok
Párt , Lányt keresek Budapest és környékén.
Legtöbbször napközben érek rá
Párt , Lányt keresek Budapest és környékén.
Legtöbbször napközben érek rá
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot ? Dunaplazanal!
Sziasztok, valaki kiverné nekem most Budapesten?
Üdv : Holnap a délelőtti órákban Budapesti belvárosi lakásomban Nőt vagy párt kényeztetnék akár tabuk nélkül is ! Korosztálytól függetlenül / lehet akár idős is / !
Sziasztok holnapi napra keresek nőt vagy párt. A részletekért keress meg privátban. Hellyel rendelkezem.
Sziasztok. Hova, mikor? Mik a tudni valók?
(Ez egy válasz Sedebose üzenetére (2023. 08. 23. szerda 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Baszó bika mostanság a belvárosban? 6.ker. Kiéhezett baszható popsival várlak!
Sziasztok!
Ma este unatkozò, kikapcsolòdàsra vàgyò làny/pàr Budapesten?
Masszàzs ès aztàn szòrakozàs?
Helyem van a belvàrosban, bulizni is mehetünk, reggelig szabad vagyok.
Ma este unatkozò, kikapcsolòdàsra vàgyò làny/pàr Budapesten?
Masszàzs ès aztàn szòrakozàs?
Helyem van a belvàrosban, bulizni is mehetünk, reggelig szabad vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
méretes farkú pasi minimum 17 cm aki rendszeresen szopatna viszonzás kielégítés nélkül ! Csak én szoplak torkozható is vagyok a pisit is szívesen nyelem ! Továbbá készíthetsz videófelvételt is az aktusról Dabas és környéke esetleg soroksári tesco környéke Helyem sajnos nincsen Üzeneted privát várom Ha van helyed bármi perverz vágyad teljesítem tabu mentesen!!!
ki jön bulizni hozzánk szombaton?
Pesten keresek hölgyet,párt ma estére.Helyem van.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
150/60/23 DDmell csinos baratnommel keresünk kondis nagyon izmos ferfit hosszutavra!
Normalis intelligens valoban igényes pasit várunk
Normalis intelligens valoban igényes pasit várunk
Sziasztok!Mai nap folyamán nudizást kedvelő párt fogadnék telkemen a Tisza tónál Sarudon.Napozó ágyak,napernyő,medence,szex.Akár esti nudis fürdőzésre is.jól eldugott helyen a természetben.Privát üzenetben érdeklődjetek.Akár többen is bulizhatunk.
A mai nap délelőttjére, délutánjára folyamán heteró alapon programot keresnék Százhalombatta és környékén (Pest megye).
Sziasztok!
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !