Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Profi játékos vagy
Sziasztok !
Ma este lányt vagy párt keresek. Fogadni és utazni is tudok.
Ma este lányt vagy párt keresek. Fogadni és utazni is tudok.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok.Attila vagyok 40 es pasi.Szexpartner párokat hölgyeket keresek a 15.kerületben szabadidő kellemes eltöltésére.
Párokat hölgyeket keresek! Töltsünk el egy kellemes estét Szarvason gyönyörű környezetben .jakkuzival szaunaval Maximális diszkréció alap. Önzetlen igényes férfi vagyok kellemesen szoktak csalódni bennem..mint külsőleg s főleg belsőleg. Várom kedves izgalmas szex partnerem, nagyon szép igényes weelnes hotelembe fogadlak mikor nincs vendég.
Írtam én is!
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (2023. 10. 11. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 20:04

Sziasztok, hétvégére partnereket keresünk. Csak akkor írj ha van fotód!
Írtam nektek.
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (2023. 10. 11. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 20:04

Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.nógrád megye és pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simigatás maszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kiváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.nógrád megye és pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simigatás maszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kiváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Hősök terénél szopnék nagy méretű pasit
Milyen buli? Hol?
Most kivételesen csajom részére keresek vékony hölgyet!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Fiatal, 20-as éveiben járó srác ismerkedne heteró kereteken belül. Kor nem számít. Utazni országosan tudok autóval és akár autót biztosítani is. Megkereséseket privát üzenetben legyetek szívesek jelezni. Puszi
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok!
32 éves fotós vállalkozó vagyok, szeretnék nyitni a boudoir, és az erotikus fotózás felé. Teljesen ingyen és bérmentve vállalnám a hölgyek és a párok fotózását. Volt már pár fotózásom így, de kellene még gyakorolni
esetleg volna e itt olyan akit ilyen lehetőség érdekelne?? Nem perverzió ez nekem, de ha neked/nektek az a fétisetek, hogy más előtt szexeljetek, az is megoldható. Volt már olyan fotózásom is.
Amennyiben érdekel, jelentkezz itt privát üzenetben
32 éves fotós vállalkozó vagyok, szeretnék nyitni a boudoir, és az erotikus fotózás felé. Teljesen ingyen és bérmentve vállalnám a hölgyek és a párok fotózását. Volt már pár fotózásom így, de kellene még gyakorolni

Amennyiben érdekel, jelentkezz itt privát üzenetben

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.