Párommal keresünk 3.-nak srácot swinger klub látogatáshoz hétvégén. Érdeklődni privátban, szívesen küldök képet.
Párral ismerkednék. Intenzív, kitartó, többlövetű, személytelen szexet nem kedvelő egyedülálló fiú vagyok. Egyedül is élek és mobilis is. Írjatok ha tudok bármiben segíteni

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok csütörtök napközben(8-13 óra között) Soroksár Auchannál buszban izgalmas talira keresek csajt!

Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Sziasztok, most valaki esetleg Göd vagy a környékén? Délután Pedig a 14 kerület ben vagy a környékén? Tabu mentes sexre?
Dányból szokott lenni itt valaki??
Privátba írj.
Privátba írj.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár autós kalandra ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok.Párt keresek Augusztus 19-20. ra nudizás,medencézés,zene,grill,sex.20.án este hajós lampionos felvonulás. csak kitöltött adatlappal és képpel érdeklődj!
6 óra körül szopnék BP
Sziasztok. Szívesen csatlakozom párhoz, illetve nőkhöz
Akinek lenne kedve írhatna.
Akinek lenne kedve írhatna.
Ma éjjel valaki kaland?
Újpest és környékén?
Írj privit
Újpest és környékén?
Írj privit
sziasztok feleseget kényeztetnek a férje elott vannak-e erre nyitott párok? hely kellene utazni tudok!
Sziasztok
Esztergom és környékén vagyunk péntekig......
valaki(k)nek valamilyen ötlete?
Esztergom és környékén vagyunk péntekig......
valaki(k)nek valamilyen ötlete?
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szia írtam privibe
(Ez egy válasz tutiisti üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 16:59

Sziasztok kedden 15.én reggel-délelőtti órákban indulnék ötös út M5 Kecskemét 44es út Cserkeszölőig, ha esetleg valaki vagy valakik arra tartanak szívesen elviszlek, vagy útközben is felvehetlek. Írj privátba ha érdekel. Ha a négyesen mennél Szolnok felé az is megoldható mert a reptér környékéről indulok.
Sziasztok, hölgyet keresek lehetőleg több alkalomra. Diszkréció és hely van!

Sziasztok kedden 15.én reggel-délelőtti órákban indulnék ötös út M5 Kecskemét 44es út Cserkeszölőig, ha esetleg valaki vagy valakik arra tartanak szívesen elviszlek, vagy útközben is felvehetlek. Írj privátba ha érdekel. Ha a négyesen mennél Szolnok felé az is megoldható mert a reptér környékéről indulok.
Szombaton 19-én Egerszalókon leszünk, és közös fürdőzéshez keresnénk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit. Utána akár a mi, vagy ő szállásán hármas szex. Csak privát üzenetet várunk !
Sexpartnereim keresném ma du.!
BP.,18-19.,kerületben,Vecsés,Üllő!Hely kell!
BP.,18-19.,kerületben,Vecsés,Üllő!Hely kell!