Diszkrét cumi neked, nálam. 11. ker.

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Ma (csütörtök) este a Borfeszten a Várban a profilunknak megfelelő fiatalemberek/urak várhatóak? Sportos testalkat és az átlagnál nagyobb méret előny, ha könnyen keményedik…
A párom ki is próbálná, csak írj ránk privátban!
Olyan írjon, aki tud olvasni már itt is van és megfelel a kritériumoknak.
A párom ki is próbálná, csak írj ránk privátban!
Olyan írjon, aki tud olvasni már itt is van és megfelel a kritériumoknak.
Budapesti vagy pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék?
Budapesten párral ismerkednék hetero alapon hosszabb távra.
Ápolt, igényes, értelmiségi pasi vagyok.
29/F
Ápolt, igényes, értelmiségi pasi vagyok.
29/F
Budapesti hölgy szexpartnert keresek hétfő estére. Hely megoldott. A részleteket privátban megbeszéljük, belső leveleket várok.
Kizárolag a feleségem örömére keresünk egy beszálló férfit a következő hétvége péntek vagy szombat éjjelre, maximális diszkréció mellett.
Privátban várjuk a jelentkezőket, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe
Privátban várjuk a jelentkezőket, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Dél -1 körül spontán tali XXIII kerület -Gyál nővagy pár?!
sziasztok ma csütörtök estére vagy holnap péntek estére keresnék párt vagy lányt csak simogatásra punci farok simi esetleg hölgyre ráélvezésre, szex nélkül! utazni tudok várom párok vagy hölgyek leveleit
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok párt vagy nőt keresek Gyál környékén minden jóra

Diszkrét cumi neked, nálam. 11. ker.

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
60 körüli párt keresek. Szopok a hölgyel együtt oda vissza. Vagy mond mi szeretnél? Csak pár érdekel!
Sziasztok! Nekem van helyem.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 09. 06. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Estére keresek partnert! Helyem van!
Az lemaradt hogy Budapest és környékén keresek .
(Ez egy válasz Huszassportos üzenetére (2023. 09. 06. szerda 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 19:11

Sziasztok! Fiatal , igényes , sportos , megbízható pasi vagyok . Szívesen találkoznék szombat este párral vagy egyedülálló hölggyel. Ha szimpatikusabb vagyok írjatok nyugodtan . Mindnekinek válaszolok , kivéve egyedülálló pasiknak mivel hetero vagyok. Szép napot sziasztok!
Sziasztok! Fiatal , igényes , sportos , megbízható pasi vagyok . Szívesen találkoznék szombat este párral vagy egyedülálló hölggyel. Ha szimpatikusabb vagyok írjatok nyugodtan . Mindnekinek válaszolok , kivéve egyedülálló pasiknak mivel hetero vagyok. Szép napot sziasztok!