Sziasztok.Szombaton délután telkemen a Tisza tónál ,nudizunk,napozunk,hűsölünk a medencében.Eddig egy hölgytaggal és egy párral.Még egy pár csatlakozását szívesen vennénk.
Sziasztok! Jön ma valaki Dreamlandbe?

Csutörtök-péntek párt fogadnánk Szabadszállási othonunkban Üdv Feri Rita
Jó reggelt.E hó 14-27 ig Budapesten a Szigetszentmiklósi sóderbány tavaknál,töltjük szabadságunkat. Szívesen fogadnánk,nem erőszakos,és rámenős párok közeledését,megkeresését.
Kizárólag Párok. MI; Férfi 58-éves sportos igazi férfi típus. Hölgy;41-éves csinos vékony alkat,formás popsi ,szép cici.
Kizárólag Párok. MI; Férfi 58-éves sportos igazi férfi típus. Hölgy;41-éves csinos vékony alkat,formás popsi ,szép cici.
Pesten del fele lehet nőt dugok ,harmast probalnék ki kezdővagyok nagyon még
Sziasztok..
(Ez egy válasz Elvhajhaszgabi üzenetére (2023. 07. 11. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 13:21

Sziasztok!
Házavató szexpartit tartanék a baráti körrel. Eddig 6 pár, 8 gyönyörű nő és 6 pasi a létszám. Akinek lenne kedve csatlakozni, csinos, nagyon ápolt és van képe, meri vállalni az arcát és telefonon is mer beszélni jelentkezzen. Ha tetszik a hölgyeknek, a pároknak, az uraknak, akkor meghívjuk. Sziasztok!
Házavató szexpartit tartanék a baráti körrel. Eddig 6 pár, 8 gyönyörű nő és 6 pasi a létszám. Akinek lenne kedve csatlakozni, csinos, nagyon ápolt és van képe, meri vállalni az arcát és telefonon is mer beszélni jelentkezzen. Ha tetszik a hölgyeknek, a pároknak, az uraknak, akkor meghívjuk. Sziasztok!
Közös hokihoz keresek nyitott típusú kíváncsi kezdő hetero fiút urat.Igényes ápolt srác vagyok,helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni,igérgetők kerüljenek.
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.
Andras vagyok, 28 eves urkent szivesen ismerkednek párral vagy bulis társasággal.
Magamrol nehany mondat:
28 eves vagyok, hetero, kedvelem a 40 koruli korosztaly.
183 magas, 94 kg vagyok korulbelul, rövid haj, jokepunek mondott ur. De beszeljenek a fotok , ha kapok emailt termeszetesen küldök.
Fetisem a nagy cici, csakis normal dokgok erdekelnenek.
Helyileg en Pest megyeben lakom , Solymaron, szivesen reszt veszek buliban is.
Reszemrol diszkrecio adott.
, de szivesen adok telefonszamot is.
Varom szives visszajelzest.
Udv, Andras..
Andras vagyok, 28 eves urkent szivesen ismerkednek párral vagy bulis társasággal.
Magamrol nehany mondat:
28 eves vagyok, hetero, kedvelem a 40 koruli korosztaly.
183 magas, 94 kg vagyok korulbelul, rövid haj, jokepunek mondott ur. De beszeljenek a fotok , ha kapok emailt termeszetesen küldök.
Fetisem a nagy cici, csakis normal dokgok erdekelnenek.
Helyileg en Pest megyeben lakom , Solymaron, szivesen reszt veszek buliban is.
Reszemrol diszkrecio adott.
, de szivesen adok telefonszamot is.
Varom szives visszajelzest.
Udv, Andras..
Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
.
.
Sziasztok!
Potens budapesti férfi társat keres hosszútávú szex kapcsolat céljából.
Potens budapesti férfi társat keres hosszútávú szex kapcsolat céljából.
kíváncsi lettem rá ..
privi ?
(Ez egy válasz Elvhajhaszgabi üzenetére (2023. 07. 11. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 13:21

Sziasztok!
Cegléd és környékéről pár aki nyitna 35 éves pasi irányába?
Ha léteztek innen is puszik

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.
sziasztok ! Csütörtökön 4 esre barátnőmmel párt keresünk napközbeni élvezetekre !
privát irjatok ( PASIK NEM )
privát irjatok ( PASIK NEM )
Kertvárosi családi házamban szaunázásra (finn, vagy infra) szívesen vendégül látnék kedves, igényes, szimpatikus párt, vagy Hölgyet! Csak hétköznap, napközben megoldható!
15-én Szombaton napközben elugranánk pasihoz max 40 éves korig.KECSKEMÉT és 50 km körzetben gondoljuk.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!