Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.
sziasztok ! Csütörtökön 4 esre barátnőmmel párt keresünk napközbeni élvezetekre !
privát irjatok ( PASIK NEM )
privát irjatok ( PASIK NEM )
Kertvárosi családi házamban szaunázásra (finn, vagy infra) szívesen vendégül látnék kedves, igényes, szimpatikus párt, vagy Hölgyet! Csak hétköznap, napközben megoldható!
15-én Szombaton napközben elugranánk pasihoz max 40 éves korig.KECSKEMÉT és 50 km körzetben gondoljuk.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!
Házavató szexpartit tartanék a baráti körrel. Eddig 6 pár, 8 gyönyörű nő és 6 pasi a létszám. Akinek lenne kedve csatlakozni, csinos, nagyon ápolt és van képe, meri vállalni az arcát és telefonon is mer beszélni jelentkezzen. Ha tetszik a hölgyeknek, a pároknak, az uraknak, akkor meghívjuk. Sziasztok!
Házavató szexpartit tartanék a baráti körrel. Eddig 6 pár, 8 gyönyörű nő és 6 pasi a létszám. Akinek lenne kedve csatlakozni, csinos, nagyon ápolt és van képe, meri vállalni az arcát és telefonon is mer beszélni jelentkezzen. Ha tetszik a hölgyeknek, a pároknak, az uraknak, akkor meghívjuk. Sziasztok!
Sziasztok! XI kerben kalandoznék párrok és hölgyek előnyben
29 éves igényes pasi vagyok

Pesten keresek hölgyet,párt ma estére.Helyem van.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Júli11-13 közt Bp-en leszek Horánszky felé , koncert elött után alkalmilag keresnék hölgyet
lehet extrémebb is

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) hely kellene utazni tudok!
Sziasztok, 45 éves ápolt pasiként hölgyet keresek az adatlapom szerint.
Sziasztok.Szombaton délután telkemen a Tisza tónál ,nudizunk,napozunk,hűsölünk a medencében.Eddig egy hölgytaggal és egy párral.Még egy már csatlakozását szívesen vennénk.
Extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.
Sziasztok!
Hölgyet, vagy párt keresnék Budapesten, olyanokat, akik rendelkeznek hellyel. Dagi, szakállas srác vagyok, imádok orálisan kényeztetni és hölgyek lábait is szívesen kezelésbe veszen.
Köszi a figyelmet.
Hölgyet, vagy párt keresnék Budapesten, olyanokat, akik rendelkeznek hellyel. Dagi, szakállas srác vagyok, imádok orálisan kényeztetni és hölgyek lábait is szívesen kezelésbe veszen.
Köszi a figyelmet.
Ma este szopnék diszkréten. Kíváncsi heterot is.Tata, Komárom környéke
Sziasztok!
Hölgyek és párok társaságát keresem Budapesten. 38 éves sportos srác vagyok.
Hölgyek és párok társaságát keresem Budapesten. 38 éves sportos srác vagyok.
Sziasztok! Szombat este Örkény környékén ismerkednék, részletek privátban!