Sziasztok valóban találkozni akaró párral, nővel ismerkednék, akik nem csak levelezgetni akarnal, 31 éves pasi vagyok Gödöllőről, utazás nem jelent gondot, minden jóra nyitott vagyok, diszkréció elvárt és adott.
Privátba írj légyszi
Privátba írj légyszi

SZiasztok, mostanra keresek Bp-en , helyem van. Érezzük jól magunkat. 32 éves sportos BISEX srác vagyok

40+os párral barátkoznék hosszú távon. Levelet várok.
Adatlapom alapján ismerkednénk.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok.
Ma csatlakoznék párhoz 28 éves úrként a hölgy örömére.
Nagy cici előny
Ma csatlakoznék párhoz 28 éves úrként a hölgy örömére.
Nagy cici előny
Budapesten keresek szimpi pasit aki párom előtt kényeztetné lábaim .legyen helyed mi meglatogatunk.ha szexet keresed ne írj.
sziasztok feleseget kényeztetnek a ferje eltt akit ez izgatná! hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Izgalmas négyes programot keresünk a hétvégén…
Utazni és fogadni tudunk.
Izgalmas négyes programot keresünk a hétvégén…
Utazni és fogadni tudunk.
Sziasztok.Ma pár nudizás,napozás medencézés szex telkemen a Tisza tónál
Ma estére keressük partnerünket bi hölgy, illetve bi úr személyében.
55 feletti bevállalós párt keresek. Cuckold, creampie, bukakke, stb….stb.
Diszkrét cumi nálam

Csinos Holgyeket keresek alkami rovid talikra. Nem beszelgetesre, hanem egy jo szexre. Kulonosen keresek olyan lanyt aki szereti ha kicsit erosebben nagyon tovig nyomva van megdugva a puncija, esetleg mindnket lyukacskaja hasznalhato.
Szép napot!
Ma este párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Budapest és környéke, írjatok bátran! Helyem van, utazni tudok!
Ma este párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Budapest és környéke, írjatok bátran! Helyem van, utazni tudok!
Adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk Párokkal és Pasikkal........
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok!38 éves szőrtelen,nőies alaku fiuként szopnék budapest és környékén.helyem nincs,auto esetleg.idősebb korosztály érdekel elsősorban
6.kerben helyem van bisex pár esetleg ma estére?