Sexpartnereim keresném ma du.!
18.-19.kerületben
Hely kell!
18.-19.kerületben
Hely kell!
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Ma szex? Hölgyek , párok?
Sexpartnerem keresném ma reggel,de.!
Vácon!
Hely kell!
Vácon!
Hely kell!
Sziasztok
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Budapest és környékén.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Budapest és környékén.
Sziasztok.Egy kedves nőt keresünk aki csatlakoznak hozzánk harmadiknak 20 és 45 év közöttiek!
Mi 32 és 39 évesek vagyunk!Utazni tudunk!Legyél ápolt és kedves!
Mi 32 és 39 évesek vagyunk!Utazni tudunk!Legyél ápolt és kedves!
Sziasztok. Igényes 30-as pasikent Budapest belvarosaban vendegul latnek egy bevallalos part szerda este.
Hetero alapon. Imadom ezt a felallast.
Hetero alapon. Imadom ezt a felallast.
Sziasztok!
Most szombaton (08.05.) „beöltözős” Kamionosok és Prostik buli lesz az esztergomi IceBeach-en. Párosunk lány tagja szexiben menne, és bulizna egy jót, ha lenne egy szimpatikus lány társa aki szintén szexin öltözne. Ha jönnél/jönnétek a buliba, kérünk privát üzenetben jelezd. A buliról többet a Facebookon…
Most szombaton (08.05.) „beöltözős” Kamionosok és Prostik buli lesz az esztergomi IceBeach-en. Párosunk lány tagja szexiben menne, és bulizna egy jót, ha lenne egy szimpatikus lány társa aki szintén szexin öltözne. Ha jönnél/jönnétek a buliba, kérünk privát üzenetben jelezd. A buliról többet a Facebookon…
Szívesen szopnék egy jót még ma este.
Odaadóan, érzékien csinálom. Van helyem is.
Diszkréció, ápoltság, igényesség adott és elvárt.
Odaadóan, érzékien csinálom. Van helyem is.
Diszkréció, ápoltság, igényesség adott és elvárt.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Szex ma este? 40es vastag farkú pasi keres nőt vagy párt
képek adatlapon

Ma éjjel valaki Pest és környékén kaland?
Privátot írj.
Privátot írj.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Ingyenes teljes testes masszázsra keresek alanyokat Budapesten. Írj, ha szeretnél jönni, tanultam és van masszázs ágyam is.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Kifutó végénél gecit nyelnék 12:30-ig.
Valaki akar még üríteni?
Valaki akar még üríteni?
Jó napot.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Dél-pest, és reptér környékén cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!