Sz.Szentmiklós,Tököl,Csepel?
Sexpartnerem keresném ma de.!
Hely kell!
Sexpartnerem keresném ma de.!
Hely kell!
Augusztus 17-21 között keresünk lányt vagy párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness..
Fontos fiatalabb vagy korunkbeli.
Fontos fiatalabb vagy korunkbeli.
Ápolt 18/6 méretű ( a fotóimon lázható) kedves jóképűnek tartott férfiként , ápolt kedves párt keresek közös élmények megélésére,fontos számomra a szimpátia,és és hogy előtte ismerkedjünk,meg ismerjük meg egymás vágyait.Voltam már párral és kellemes élményekkel gazdagodtam. Szeretek nudizni,ha tehetem,kijárok Délegyre. Írjatok,ha teszik az adatlapom és felkeltettem az érdeklődést mindenkinek válaszolok. Diszkréció alap!!!
Sziasztok! Igényes budapesti pár társaságát keresném hétvégén. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagy méretű férfi vagyok, kellő tapasztalattal és szexuális kultúrával.
Bevállalós Párt fogadok otthonomban, vagy meglátogatlak titeket. Csak beválallós pervi párt! Creampie, Bukakke, Cuckold, és más finomságok!!
Sziasztok !
Valóban nagy méretű pasiként ,hetero alapon pár, elhanyagolt nőt keresek Budapesten
Valóban nagy méretű pasiként ,hetero alapon pár, elhanyagolt nőt keresek Budapesten
Szexpartnereim keresem potens 2 férfias pasi személyében, formás popsi felváltva és egyszerre dugásában. Hely, formás cicik van

Sziasztok!Pár aki csatlakozna Szombaton.Nudizás,napozás,Hűsölés a medencében,zene,italok,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Asszonyok lányok párok ?sportos jól tejelő kan keres privi
Szép Reggelt! Orál centrikus Bi Párral ismerkednék!
Szexpartnerem keresem potens férfias pasi személyében. Hely, formás cicik és dugható popsipunci van

Sziasztok. Ma este valaki? Helyem van. Bp.
Budán ma estére kellemes partner?
Bi hölgyet keresünk, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz. Intelligencia, ápoltság adott és elvárt.
Sziasztok,
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Sziasztok!
Egy barátommal közösen keresünk hölgyet vagy párt többesre.
Mindketten fiatal, sportos testalkatú, potens férfiak vagyunk.
Ha érdekel keress(etek) privátban, köszönöm!
Egy barátommal közösen keresünk hölgyet vagy párt többesre.
Mindketten fiatal, sportos testalkatú, potens férfiak vagyunk.
Ha érdekel keress(etek) privátban, köszönöm!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok valaki ma éjszakára,adatlapot olvas
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sex partnere lennék nőnek vagy parnak, csak a hölgy örömére. Pestmegye Tököl és környéke