Sziasztok
Zoli vagyok
29 éves 180/85kg. átlagos testalkat, de jófej laza plusz nagy szerszámom van...ha már a testem nem tökéletes
Kék. Szem,barna haj, szép, rendezett fogak
Szívesen ismerkednek párokkal,nőkkel, egyedül vagy akár legjobb. Haverom társaságában is.
Néhanapján egyik lány ismerősöm is kedvet kap a dologhoz
Viber:
kérd privát üzenetben
google chat
kérd privát üzenetben
Zoli vagyok
29 éves 180/85kg. átlagos testalkat, de jófej laza plusz nagy szerszámom van...ha már a testem nem tökéletes

Kék. Szem,barna haj, szép, rendezett fogak
Szívesen ismerkednek párokkal,nőkkel, egyedül vagy akár legjobb. Haverom társaságában is.
Néhanapján egyik lány ismerősöm is kedvet kap a dologhoz
Viber:
kérd privát üzenetben
google chat
kérd privát üzenetben
Hali. Nőt/párt keresek kölcsönös örömszerzésre! Fiatalos arcú 22éves sràc vagyok! Képek az adatlapomon. Pest megye, heves megye, jnsz megye, es budapest környékéről!
Sziasztok! Holnap napközben hölgy vagy pár csatlakozna hozzám egy kerékpáros huncutúrára?
Budapest- Nagymaros, vagy Budapest-Szentendre vonalon...

Asszonyok lányok párok ?sportos kan keres privi
Budapesten valaki diszkrét találkozóra? Helyem van, de utazni is tudok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sz.Szentmiklós,Tököl,Csepel?
Sexpartnerem keresném ma de.!
Hely kell!
Sexpartnerem keresném ma de.!
Hely kell!
Augusztus 17-21 között keresünk lányt vagy párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness..
Fontos fiatalabb vagy korunkbeli.
Fontos fiatalabb vagy korunkbeli.
Ápolt 18/6 méretű ( a fotóimon lázható) kedves jóképűnek tartott férfiként , ápolt kedves párt keresek közös élmények megélésére,fontos számomra a szimpátia,és és hogy előtte ismerkedjünk,meg ismerjük meg egymás vágyait.Voltam már párral és kellemes élményekkel gazdagodtam. Szeretek nudizni,ha tehetem,kijárok Délegyre. Írjatok,ha teszik az adatlapom és felkeltettem az érdeklődést mindenkinek válaszolok. Diszkréció alap!!!
Sziasztok! Igényes budapesti pár társaságát keresném hétvégén. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagy méretű férfi vagyok, kellő tapasztalattal és szexuális kultúrával.
Bevállalós Párt fogadok otthonomban, vagy meglátogatlak titeket. Csak beválallós pervi párt! Creampie, Bukakke, Cuckold, és más finomságok!!
Sziasztok !
Valóban nagy méretű pasiként ,hetero alapon pár, elhanyagolt nőt keresek Budapesten
Valóban nagy méretű pasiként ,hetero alapon pár, elhanyagolt nőt keresek Budapesten
Szexpartnereim keresem potens 2 férfias pasi személyében, formás popsi felváltva és egyszerre dugásában. Hely, formás cicik van

Sziasztok!Pár aki csatlakozna Szombaton.Nudizás,napozás,Hűsölés a medencében,zene,italok,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Asszonyok lányok párok ?sportos jól tejelő kan keres privi
Szép Reggelt! Orál centrikus Bi Párral ismerkednék!
Szexpartnerem keresem potens férfias pasi személyében. Hely, formás cicik és dugható popsipunci van

Sziasztok. Ma este valaki? Helyem van. Bp.
Budán ma estére kellemes partner?
Bi hölgyet keresünk, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz. Intelligencia, ápoltság adott és elvárt.