Adatlapunk alapján keresünk ma estére ismerkedés, baratkozas, akár bulizás, ami jól esik nőt harmadiknak. Minden mást privatban. Illetve másik felületen beszeljünk meg. Férfit semmilyen felállasban nem keresümk
Ha párból nő csatlakozna, férfi tagjuk passzív, úgy lehet. Ha csak csak egyikünkkel lennél, az is lehet
Ha párból nő csatlakozna, férfi tagjuk passzív, úgy lehet. Ha csak csak egyikünkkel lennél, az is lehet
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Jonne most valaki gloryhole szopatni??? Helyem van.
Szivesen találkoznék ma egy párral, helyem van budapesten belvárosba. 34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok, több infó privátba.
Sziasztok!
Mindkét részről bi párt keresünk ma esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok!
Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy mára keresünk, nem hétköznap napközben, és nem majd jövő nyáron.
Nagyon nagyon esetlegesen szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Mindkét részről bi párt keresünk ma esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok!
Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy mára keresünk, nem hétköznap napközben, és nem majd jövő nyáron.
Nagyon nagyon esetlegesen szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Sziasztok! Hölgyek,bi párok, shemale ismeretségét keresem,élvezetes,akár perverz kalandokhoz!
Sziasztok
Hogy gondoljátok? (Ez egy válasz Bady99 üzenetére (2023. 05. 26. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 26. péntek 22:57
Hogy gondoljátok? (Ez egy válasz Bady99 üzenetére (2023. 05. 26. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Párosunk hölgy tagja kényeztetésére ma estére szívesen vendégül látnánk egy férfit cuckold jellegű légyottra.Bővebb infó privátban.Fejér megye (Vértes)
Párosunk hölgy tagja kényeztetésére ma estére szívesen vendégül látnánk egy férfit cuckold jellegű légyottra.Bővebb infó privátban.Fejér megye (Vértes)
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker?
13 ker?
Nem úgy alakult az este ahogy tervben volt? Nem jött el a megbeszélt találkozóra, lemondta? Még lehet izgalmas az éjszaka.
Párokkal, nőkkel találkoznék ha megvan a közös szimpátia.
írj privátot! Utazni tudok.
Monor és Cegléd térsége elsősorban.
Párokkal, nőkkel találkoznék ha megvan a közös szimpátia.
írj privátot! Utazni tudok.
Monor és Cegléd térsége elsősorban.
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott vannak e erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok4
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Sziasztok!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Nagy vágyam kipróbálni, hogy milyen szex közben puncit nyalni. Írjatok bátran!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Nagy vágyam kipróbálni, hogy milyen szex közben puncit nyalni. Írjatok bátran!
34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal szivesen ismerkednék, több infó privátba. Helyem van Budapesten.Szombat este vagy delutan?
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn.Sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn.Sportos bi uni srác vagyok