Sziasztok, bp 11. ker lenne helyem és örülnék nektek hármas örömökre.
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 28. vasárnap 12:40

Sziasztok!
Ma vagy holnap, késő délutánra vagy estére keresnék. Hellyel rendelkező ,szimpatikus potens férfit! Szeretnénk pár fotót / videót csinálni! Mindketten dohányzunk!
Ma vagy holnap, késő délutánra vagy estére keresnék. Hellyel rendelkező ,szimpatikus potens férfit! Szeretnénk pár fotót / videót csinálni! Mindketten dohányzunk!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Cumiznék ma este autódban. Tata-Tatabánya-Komárom és környéke. Ha akarsz, jöhetsz messzebbről is. Diszkréció adott és elvárt. Kíváncsi heteronak is.
Feleségemmel június 2-án utazunk Békésszentandrásra, 5-ig.. Ez idő alatt nagy intimmel pasit keresünk harmadiknak a feleségem örömére
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Nagy vágyam kipróbálni, hogy milyen szex közben puncit nyalni. Írjatok bátran!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Nagy vágyam kipróbálni, hogy milyen szex közben puncit nyalni. Írjatok bátran!
Ma estére keresünk párt Pest megyében autós kalandra. Vagyis egymás kukkolasara
Leparkolunk egymás mellett és úgy szexelünk
Leparkolunk egymás mellett és úgy szexelünk
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Vértesszőlős és környékén 2-3 db kisebb szekrény IKEAs, 2 db ágy hétvégi házba való elvihető smile
érdeklődés privátban
érdeklődés privátban
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
SZIASZTOK FIATAL PÁRRAL ISMERKEDNÉNK BUDAPESTEN
Ez minket is érdekelne!
(Ez egy válasz Simi80 üzenetére (2023. 05. 27. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma egész nap, éjjel fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Ma estére vagy akár hosszú távú kapcsolatra keresek kellemes párt, normális és diszkrét vagyok Bp. 11. ker. Várom jelentkezéseteket
Sziasztok! Van még valaki?
Holnap este pest kornyeken pàr vagy buli?
Hàzibuli vagy swinger?
Hàzibuli vagy swinger?
Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen. James
Szintén ötvenes barátommal közösen keresünk budapesti hölgyet vagy párt gyengéd, érzéki együttlétekre.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn