Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Szombat kora reggelre (nov25) keresunk godollo kornyeken partnereket parok nok szemelyeben
Szombat kora reggelre (nov25) keresunk godollo kornyeken partnereket parok nok szemelyeben
Szombaton Demjén termál tó fürdő,párt keresek cuckoldra.
Sziasztok, a mai napon napközben keresnénk Hölgyet/Párt hetero alapon. Helyem van a 3. kerületben. Nagy méretű pasi vagyok. privátban jelezzetek.
Hali,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
13. kerületben lakom.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
13. kerületben lakom.
Probalom megfejteni, hogy a par vagy no kategoriat erzed sajatodnak
Probalom megfejteni, hogy a par vagy no kategoriat erzed sajatodnak
Pont,vessző,ékezet. Ez alap a magyar helyesírásban egy kor felett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 24. péntek 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 24. péntek 00:10
Törölt felhasználó (4708923)

Sziasztok!
Sziasztok,
Diszkrét rendszeres havert keresek,sportos bi uni srác vagyok
Helyem van Szentendrén
Diszkrét rendszeres havert keresek,sportos bi uni srác vagyok
Helyem van Szentendrén
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Lassan, mélyen, érzékien szopnék, sok nyállal és nyalással egy ápolt, igényes, nagy farkú férfit. Akár többet is egyszerre.
Nagyon bejönne pár is vagy egy olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Nagyon bejönne pár is vagy egy olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Sziasztok. 11. Kerületből ismerkednék idősebb pasikkal/párokkal.
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok
Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Csak perverz hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!Ma esti kalandra!!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!Ma esti kalandra!!
sziasztok ma estére keresnénk párokat barátkozásra esetleg másra is írj bátran kecslent közeliek előnyben
Sziasztok, mennék Pestre a mai napon. Jófej srácot keresnék délutáni/esti szaunázáshoz. Ha szeretnéd, érted is megyek, a többit privátban beszéljük meg.
Sziasztok!
Ma délelőtt szopnék aktív/bi srácot (Budapest)
Hely szükséges.
Ma délelőtt szopnék aktív/bi srácot (Budapest)
Hely szükséges.
lehet nem magyar betűs a gépe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 24. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 24. péntek 13:10
Törölt felhasználó (4121152)

Pont,vessző,ékezet. Ez alap a magyar helyesírásban egy kor felett...
Sziasztok!
Jövő hét második felére és az után levő egész hétre keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Jövő hét második felére és az után levő egész hétre keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz. Többi privátba.