Sziasztok. Budapest és környékén Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! Autós kaland, kukkolás is érdekel

Sziasztok! Párokat, illetve szóló nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az XXL intim méretet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok. Utazni tudok!
Sziasztok !
Budapesten feleséget cumiztatnék , dugnék a férj előtt !
Valóban 23 cm es mérettel
Budapesten feleséget cumiztatnék , dugnék a férj előtt !
Valóban 23 cm es mérettel
Szasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párral ismerkedne holnap Sarudon a Tisza tónál.Strandolàs napozás autós kaland
Sziasztok!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Sziasztok Hajógyári szigeten tali ma?
Sziasztok! Egész hétvégén várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!
Sziasztok. Budapest és környékén Hölggyel - Párral ismerkednék! Kukkolás is érdekel

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold) Vannak e erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudnek!
Ma este szopnék autóban. Kíváncsi heterot is. Komárom, Tata, Tatabánya és környéke!
Pesten keresek párt ma estére,helyem van.
Jó napot
Házibarát szerepre jelentkeznék adatlapom szerint is.
Várok olyan jelentkezőket akiknek szimpatikus az adatlapom.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdv. Albert
Házibarát szerepre jelentkeznék adatlapom szerint is.
Várok olyan jelentkezőket akiknek szimpatikus az adatlapom.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdv. Albert
Sziasztok!
Szombat délelőtt illetve holnap délután szívesen ismerkednék találkoznék párokkal
akár nálam akár nálatok
Szombat délelőtt illetve holnap délután szívesen ismerkednék találkoznék párokkal

Sziasztok nyáron jőn valaki Rodoszra nyaralni?
Szívesen ísmerkedünk mi itt dolgozunk kint!
Szívesen ísmerkedünk mi itt dolgozunk kint!
Sziasztok. Van most esetleg Budapesten vagy a közvetlen környezetében olyan hölgy vagy pár aki szívesen venné egy fiatal pasi társaságát? Legyen az autós kaland, búvóhely, szabadban.. Írjátok privátban és tudok menni autoval.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Utazni tudó, hármasban tapasztalt férfiként kalandoznék párral hölggyel.
Üzenetet privátba várok.
Üzenetet privátba várok.
Ma napközben szabad vagyok, I. kerület de városon belül mobilis vagyok. Adatlapom aktuális.
Én pl. írtam nektek, de még annyit se válaszoltatok h bú vagy bá...pedig aztán a leírtaknak pont megfelek, de ki érti ezt?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 30. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 30. kedd 22:24
Törölt felhasználó (4697610)
VIP

Hétvégére keresünk beszállót nőt,párt,férfit!
Max 45 eves korig, várjuk a jelentkezőket
Max 45 eves korig, várjuk a jelentkezőket

Ma napközben keresem partnerem/partnereim hetero pasiként.
Az adatlapomon minden valós, és én is az vagyok, lehet tesztelni...
állok elébe..