Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Férfit kereső hölgyet,párt keresek, akinek van kedve megkereshetne, szívesen találkozom
Adatlapunk alapján szívesen barátkoznánk párokkal és fiúkkal.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Szexpartnerem keresem potens férfias pasi személyében. Hely, formás cicik és dugható popsipunci van
Sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn egy kis kalandra! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Budapesten ma valaki? Hely van, de tudok utazni is. Pár is érdekel.

Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Dunaújvárosban szopatnék, dugnék helyem Baracson lenne
Délelőtt szopnék Budapesten belül, korombeli pasik érdekelnek. Hely szükséges.
Én 27 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Sziasztok! A középmagyarországi régióban keresek biszex párt! Akár mai találkozásra is!
Most korán reggel a városligetnél cumiztatnék fiatal vékony partnert ! Kitartó cumizót keresek ! Helyem van ! Siess..
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Vecsèsről megyek most Pestre a 4esen utközben sexelnèk
Most hellyel rendelkező? Bp
Sziasztok. Esetleg volna hölgy vagy pár, akik egy kis kocsikázásba benne lennének ma este! Részleteket beszéljük meg privátba!