Sziasztok! Szexre éhes s hetero párt vagy hölgyet szívesen fogadna egy 32 éves hetero srác ma este a budapesti lakásán, vagy akár még is látogatna.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Komárom megyében autóban szopnék. Diszkréció adott és elvárt! Kíváncsi heterot is
Sziasztok párt vagy hölgyet szívesen fogadnék vagy látogatnék ma este ! Fiatal igényes jó intimmel

Budapesten keresek holgyet, vagy part korhatar nelkul. Diszkrecio, higienia, intelligencia adotty es elvart!...
Idosebb par hazibaratja lennek bpn
Sziasztok!
Holnap délutánra keresek hölgyet vagy párt Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0, M1 vonalon!
Érezzük jól magunkat!!
Szép napot!
Holnap délutánra keresek hölgyet vagy párt Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0, M1 vonalon!
Érezzük jól magunkat!!

Szép napot!
Ma estére, azaz június 5.re keresem bi pár társaságát, ahol a férfi passzív, és vagy női rucis.
Illetve sub női rucis cicát is szívesen látok.
Hely van Budapesten.
Én 33 éves 185/95, 18/5 intim méretű körül metélt, ápolt, diszkrét, aktív kissé domináns pasi vagyok.
Illetve sub női rucis cicát is szívesen látok.
Hely van Budapesten.
Én 33 éves 185/95, 18/5 intim méretű körül metélt, ápolt, diszkrét, aktív kissé domináns pasi vagyok.
Kedves Hölgyek!
Ma délelőtt nincs kedve valakinek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Ma délelőtt nincs kedve valakinek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Június vegen pár napot Pest megyében töltünk
Adatlapunk szerint ismerkednenk , baratkoznank is.
Adatlapunk szerint ismerkednenk , baratkoznank is.
48 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Ma délelőtt unatkozó Hölgyet kényeztetnék!
Masszázs,hiperaktív nyelvhasználat és rendkívüli odaadás!
Hatvan és környéke!
Helyem is van!
Masszázs,hiperaktív nyelvhasználat és rendkívüli odaadás!
Hatvan és környéke!
Helyem is van!
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn sportos bi uni srác vagyok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este 21 órára hetero, nemdohányzó masszőrt keresünk párosunk hölgytagja részére. Csak privát üzenetet várunk !
Idősebb, macis urat szopnék.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Pesten vastag farkú nudis pasi? Valaki aki haverkodna? 13 ker?