Két 40 éves pasi átlagos testalkattal párokhoz csatlakozna a hölgy örömére. Oszd meg velünk a feleséged és az élvezetet. Irj privit
Budapest-Szentendre környékén keresek fiatal lányt, vagy párt játszadozásra. (Nem ki nevet a végére gondoltam ) helyem van .
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Délelőtt pestre megyek nőz dugok a szabadba
Délelőtt Hölgy aki minőségi kényeztetésre vágyik?
Hatvan és környéke?
Hatvan és környéke?
Fiatal kedves helyes fiu vagyok parokat keresek 40-60eveseket. Nagy bimboudvar elony

Sziasztok M4 autópályán haladok Pest irányába esetleg pár vagy lány, hölgy?
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Budapest-Szentendre környékén keresek fiatal lányt, vagy párt játszadozásra. (Nem ki nevet a végére gondoltam ) helyem van .
Sziasztok, hétköznap esténként szívesen ráérnék belevaló hölgyre

Sziasztok!
Holnap este felé M0, Gödöllő, Hatvan, Füzesabony környékén szívesen találkoznék elhanyagolt hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!
Igényes ápolt pasi vagyok, helyem van!
Szép napot!!
Holnap este felé M0, Gödöllő, Hatvan, Füzesabony környékén szívesen találkoznék elhanyagolt hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!
Igényes ápolt pasi vagyok, helyem van!
Szép napot!!
Ma este fogadnék hölgyet,párt lakásomon pesten.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Párokhoz, illetve szóló nőhöz csatlakoznék! Magas, sportos, fiatal pasi vagyok extra nagy 23/6centis intimmel. Ennek tudatában keress!
Sziasztok ! Szombati napra keresek igényes , normális , valós , nőt / párt kellemes időtöltésre . Helyem sajnos nincs de utazni tudok ! Igényes pasiként keresek találkozni is merek ! Ha jól alakúl minden akár hosszabb táv is lehet !
Szép napot mindenkinek

Sziasztok!
Ma napközben pár vagy hölgy aki esetleg sportos tobbesben tapasztalt pasit keres egy kis kalandra?
Én 39 vagyok.
Remélem lesz kedve valakinek, valakiknek
Ma napközben pár vagy hölgy aki esetleg sportos tobbesben tapasztalt pasit keres egy kis kalandra?
Én 39 vagyok.
Remélem lesz kedve valakinek, valakiknek
Ma is állok rendelkezésre, ahogy a képeimen is látszik.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Sziasztok,
Dél-pesten, vagy a reptérnél szopnék.
Valaki?
Dél-pesten, vagy a reptérnél szopnék.
Valaki?
Sziasztok ma délelőtt 7 kerület vagy Gyál környékén nő vagy pár(hetero!) Aki kalandozna?