Magányos Hölgyekkel,esetenként párokkal szívesen ismerkednék!
Többes együttlétben tapasztalt,odaadó Pasi!
Többes együttlétben tapasztalt,odaadó Pasi!
Péntek éjjel Bp-en bulizunk, hajnalban kb 4-5 óra körül keresnénk párt esetleg pasit aki fogadni tud minket egy kis buli utáni rosszalkodásra.
Félreértések elkerülése végett nem alvó helyet keresünk, egy buliba megyünk, utána szeretnénk picit lepedőt gyűrni, azután megyünk haza.
(Adatlapunkon a fontosabb infók leírva.)

Félreértések elkerülése végett nem alvó helyet keresünk, egy buliba megyünk, utána szeretnénk picit lepedőt gyűrni, azután megyünk haza.

(Adatlapunkon a fontosabb infók leírva.)
Fiatal max 23 éves korig keresünk hármashoz tapasztalatlan vagy szűz fiút vagy lányt.Képed elérhetőséged legyen.A hölgytag rendkívül csinos izgató.Pestmegye!
Sziasztok! A hétvégén szívesen kalandoznánk Eger és környékén.
Egymás előtti és finom gyengéd lányos játékra keresünk kezdő párt.
Egymás előtti és finom gyengéd lányos játékra keresünk kezdő párt.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Izgalmas estét mindenkinek. Keresek párt hölgyet akik pasit keresnek. Szívesen ismerkednék, találkoznék is.
Sziasztok Párok, Lányok!
A mai napon sötétedés után kalandozunk egyet valahol Budapesten, ha lenne kedvetek meglesni, írjatok!
A mai napon sötétedés után kalandozunk egyet valahol Budapesten, ha lenne kedvetek meglesni, írjatok!

Hölgyek, párok akik ráérnek ma este? Helyem van, Bp. XIII. ker (27F)
1db értelmes Nőt keresek, 35-45 közt amolyan barátság extrákkal jellegű kapcsolatra (de minden két emberen múlik ha tovább fajulna a dolog) délpest és vonzáskörzetéből... tudom lottót nyerni nagyobb az esély de hátha

Ma este szopnék Tata és környékén. Akár kíváncsi heteronak is.
Budapest-Szentendre környékén keresek lányt, vagy párt játszadozásra. (Nem ki nevet a végére gondoltam ) helyem van .
Sziasztok,
Ma este vagy hétvégén biztsangos kaland ?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Ma este vagy hétvégén biztsangos kaland ?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Ma este hölgy,pár pesten?Helyem van.
Hölgy aki talizna, ma, holnap? Részletek privátban...
Sziasztok! Hétvégére keresünk párokat négyes gabalyodásra! Adatlapunk szerint.
Sziasztok! Ma estére Füzesabony környékén keresek lányt, hölgyet, asszonyt, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgytag örömére!
Hely megoldható!
Hely megoldható!
Sziasztok. Nagyon tele a farkam ! Valakinek nincs kedve segíteni rajtam!?
Bp! Kocsimban vagy nálad!

Magányos Hölgyekkel,esetenként párokkal szívesen ismerkedem!
Sziasztok. Budapest és környékén Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni, esetleg csak kukkolás is érdekel!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.