Sziasztok ma jólenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 06. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 15:56
Törölt felhasználó (4652460)

Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Ma este hölgyet,párt fogadnék otthonomban pesten.
Sziasztok !
Ma este heteró párhoz csatlakoznák Budapesten !
Valóban 23 cm !!
Ma este heteró párhoz csatlakoznák Budapesten !
Valóban 23 cm !!
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Sziasztok! Holnap vagy Holnapután Bp-en lányok és párok?? Szívesen masszírozok, a hölgyeknek ajándék Yoni masszázs.
Sziasztok! Szexre éhes hetero párt vagy hölgyet szívesen fogadna egy 32 éves hetero srác ma este a budapesti lakásán, vagy akár még is látogatna.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Sziasztok Gyálon pár vagy nő társaságát keresem!(nem ide valósi vagyok! Csak napközben van szabadidőm)

Sziasztok! Ma egész nap fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Aki szereti ha síkosítós kézzel megfejik az írjon,akár úgy is hogy kivagy kötözve vagy anoním vagy ahogy akarod.hely vab Bp.
Holnap napkozben valaki szepvolgyi vagy repter kis nudi? Uziket varom
MA Budapest és környékén keresek párt hármasra, hely is lenne
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Ha lenne ma Budapesten vagy a közvetlen közelében olyan hölgy esetleg pár, aki ebben a rossz időben nem tud mit csinálni, akkor szívesen szerveznek közös programot. Legyen szó autós kalandrol, cuckold szexről vagy akár feleség kényeztetésrol. Privátban elertek.
Szép napot!
Az egész délelőttöm szabad!
Odaadóan kényeztetnék hölgyet ha lenne jelentkező egy sportos nyelvhasználat imádó nagy intimmel rendelkező pasira!
Hatvan és környéke!
Az egész délelőttöm szabad!
Odaadóan kényeztetnék hölgyet ha lenne jelentkező egy sportos nyelvhasználat imádó nagy intimmel rendelkező pasira!
Hatvan és környéke!
Sziasztok feleseget dugnek hasznalnek a ferje elott (cuckold) akit ez izgatna? Hely kellene utazni tudok!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
Ma este hölgy vagy pár pesten?helyem van.
Sziasztok! Szexre éhes s hetero párt vagy hölgyet szívesen fogadna egy 32 éves hetero srác ma este a budapesti lakásán, vagy akár még is látogatna.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Komárom megyében autóban szopnék. Diszkréció adott és elvárt! Kíváncsi heterot is