Szopatnék most reggel , vagy napközben! Fiatal vékony cumizót keresek ! Van helyem a városligetnél a Betesdához közel !
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék. Most. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen.
Hősöktere? Keleti? Nagy méretű pasit szopnék most
Van még valaki?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
sziasztok párral szívesen megismerkednénk esetleg lánnyal mai nap folyamán
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd etémet Högy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd etémet Högy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Hello mindenkinek!
Ma este Budapest parkban valaki egy kis kalandra?☺️
Ma este Budapest parkban valaki egy kis kalandra?☺️
Budán keresek estére szexpartnert biszexként!
Sziasztok.
28 eves urkent csatlakotnek parhoz ,hetero alapon. Budapest es vonzaskorzet.
Nagy intimmel.
Erettebb parok megkeresésének örülnék. Nagy cicik előny.
28 eves urkent csatlakotnek parhoz ,hetero alapon. Budapest es vonzaskorzet.
Nagy intimmel.
Erettebb parok megkeresésének örülnék. Nagy cicik előny.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,diszkréció biztonság adott és elvárt,érezzük jól magunkat
Helyem van Szentendrèn,diszkréció biztonság adott és elvárt,érezzük jól magunkat

Sziasztok !
Valóban nagy cerkámmal , budapesti heteró párhoz csatlakoznák !
Valóban nagy cerkámmal , budapesti heteró párhoz csatlakoznák !
Sziasztok,
Hely van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok, minden èrdekel biztonságosan
Hely van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok, minden èrdekel biztonságosan
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok Budapest környékén vannak párok akik párt keresnek ma rá érnénk
Most biszex pasi 15.-ik kerületben?
Aktív fistertkeresek.
Gödöllő környékén cumiznék két nagyméretű jó barátot
Alapvetően és csakis PÁRT keresünk, és csak ha a lenti kereteknek megfelel.
Tehát pasik NEM! (Nem, téged sem!)
Nem akarunk mindenáron, bárkivel bármit, csak akkor, ha megvan az alap szimpátia, vonzódás. Fontos számunkra az intelligencia, a gyengédség, az odafigyelés...tehát: az amúgy is csodás szeretkezéseinket szeretnénk “megfűszerezni”.
Minden normális játékban benne vagyunk (kivéve anális játékok!) -nyilván azzal az alappal, hogy mindig lehet nemet mondani az adott helyzetben is.
Férfi tagunk hetero, nő tagunk is elsősorban az, így elsősorban férfi közeledését kedveli, de szenvedélyes nőét sem veti meg: heteroflexibils
A másik fontos dolog, hogy szívesen barátkoznánk is, vagyis olyan intelligens párt keresnénk, akikkel más programokat is tudunk együtt csinálni.
Ha ezek után úgy gondoljátok, hogy kezdjünk el ismerkedni, akkor várjuk visszajelzéseteket.
Fontos, hogy kapjunk majd olyan képet, ahol látszik az arcotok is (fontosabb, mint a szex-kép), aztán léphetünk tovább: telefon, személyes találkozás stb.
Azt előre mondjuk, hogy nálunk nem tudunk találkozni -gyerekeink vannak- de semleges helyen igen: hotel, panzió esetleg swinger klub?
Üdv!
A & O
Tehát pasik NEM! (Nem, téged sem!)
Nem akarunk mindenáron, bárkivel bármit, csak akkor, ha megvan az alap szimpátia, vonzódás. Fontos számunkra az intelligencia, a gyengédség, az odafigyelés...tehát: az amúgy is csodás szeretkezéseinket szeretnénk “megfűszerezni”.
Minden normális játékban benne vagyunk (kivéve anális játékok!) -nyilván azzal az alappal, hogy mindig lehet nemet mondani az adott helyzetben is.
Férfi tagunk hetero, nő tagunk is elsősorban az, így elsősorban férfi közeledését kedveli, de szenvedélyes nőét sem veti meg: heteroflexibils
A másik fontos dolog, hogy szívesen barátkoznánk is, vagyis olyan intelligens párt keresnénk, akikkel más programokat is tudunk együtt csinálni.
Ha ezek után úgy gondoljátok, hogy kezdjünk el ismerkedni, akkor várjuk visszajelzéseteket.
Fontos, hogy kapjunk majd olyan képet, ahol látszik az arcotok is (fontosabb, mint a szex-kép), aztán léphetünk tovább: telefon, személyes találkozás stb.
Azt előre mondjuk, hogy nálunk nem tudunk találkozni -gyerekeink vannak- de semleges helyen igen: hotel, panzió esetleg swinger klub?
Üdv!
A & O
Sziasztok mára keresnénk parókat közös elmdnyszerzes miadt