Szabadidő kellemes eltöltésére szívesen ismerkednék Hölgyekkel,Párokkal!
Bővebb infó az adatlapomon!
Bővebb infó az adatlapomon!
Sziasztok ma estére keresnénk sexpartnereket 1 bi haverommal ketten
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Sportos bi uni srác vagyok
Nőt vagy Párt keresek.
Sziasztok,
Sportos, magas, ápolt és nagyon igényes borotvált srác vagyok. Nőkkel és párokkal (kellő tapasztalattal rendelkezem) ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából. Normális és egészséges határokon belül nyitott vagyok. Átmenetileg hellyel nem rendelkezem, de ésszerű távolságon belül mobilis vagyok, cél : Cegléd és kke.
Üdv, Imi
Sportos, magas, ápolt és nagyon igényes borotvált srác vagyok. Nőkkel és párokkal (kellő tapasztalattal rendelkezem) ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából. Normális és egészséges határokon belül nyitott vagyok. Átmenetileg hellyel nem rendelkezem, de ésszerű távolságon belül mobilis vagyok, cél : Cegléd és kke.
Üdv, Imi
40es pasi ismerkedne. Képek adatlapon. Méreteim: 190/90 19/6

Sziasztok!Párt keresek holnap Sarudon a Tisza tónál autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha pàrját előtte dugjàk szopatják egy méretes szerszámmal.Jó idő esetén akár strandolással napozással egybekötve.
Holnap délelőtt Gödöllőn szívesen találkozom. Élvezzük ki egymást.
Párral ismerkednék ahol mindkét fél igényli szereti a faszt.
Ha szeretnéd latni a férjed párod faszra huzva szopatva, és te sem maradnál ki a jóbol , jelentkezzetek és neglátogatlak titeket ha megvan a kölcsönös szimpátia
András
Ha szeretnéd latni a férjed párod faszra huzva szopatva, és te sem maradnál ki a jóbol , jelentkezzetek és neglátogatlak titeket ha megvan a kölcsönös szimpátia
András
Szép Napot! Hölggyel - Párral ismerkednék!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Sziasztok! Idősebb budapesti pár társaságát keresném ma este. Én 40-178-85 ápolt és igényes, nagyméretű srác vagyok. Részletek üzenetben…
Sziasztok.Ma egész nap itthon vagyok.Szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Érezzük jól magunkat ezen az esős napon.Várom üzeneted!
sziasztok szívesen megismerkednénk másik párral hőlgyek akár mai este folyamán is
Ha érdekesnek találtok, beszéljünk privátban.
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2023. 06. 09. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 09. péntek 08:49

Adatlapunk szerint ismerkednénk párokkal és szóló pasival is, szimpátia alapon, nem minden áron .
Sziasztok.. Most delelott Budapesten, esetleg a közvetlen közelében van magányos hölgy, vagy pár aki unatkozik akkor szívesen feldobnam a hangulatukat. Privátban írjatok batran
Adatlapunk szerint ismerkednénk párokkal és szóló pasival is, szimpátia alapon, nem minden áron .
Sziasztok. Hölgyet keresek alkalmi szex kapcsolatra. Adatlapon találsz infókat.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
50-es házaspár házibarátja lennék